A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hazatérhettek a "nemzet hármasikrei" a kórházból!

Papp Gyöngyi - 2018-03-06
A karácsonykor árván maradt pici babák és megözvegyült édesapjuk története megmozgatta az országot és megnyitotta szíveket, hogy segítsenek nekik. Itt a történet folytatása.
Hazatérhettek a "nemzet hármasikrei" a kórházból!

Karácsony előtt maradt édesanya nélkül három picurka baba és özvegyen édesapjuk. Az anyuka a szülésbe halt bele. Rengeteg ember nyitotta meg a szívét a történet hallatán és fogott össze értük az ünnepek alatt és után.

Kapcsolódó cikkünk: "Csodát tettetek" - már 45 millió forintnyi adomány gyűlt össze a hajdúszoboszlói hármasikrek családja számára

Mira, Léna és Milán jól vannak, pár hete hagyták el a kórházat, szépen gyarapodnak. A Tündérkör Alapítvány vállalta magára ügyüket, aki most hírt is adott róluk. Hihetetlen, de már két és fél hónaposak a "Nemzet Hármasikrei".

"A babák felvették a kötelező oltások egyikét is mely különösebb gondot nem okozott. Nevelésükben, gondozásukban hatalmas szerepet játszik mindkét család, hiszen felváltva amolyan ügyeleti rendszerben, egymást váltva segítenek Tamásnak. Igazán jó babák az apuka állításai szerint.

A családfő jelenleg telekvásárláson is gondolkozik, mert még nem eldöntött, hogy épít-e vagy házat vesz a család hiszen mérlegelni kell. A költséghatékonyságot, praktikusságot és az infrastruktúrát is latba kell vetni aminek természetesen fő kedvezményezettjei maga a 3 csoda lesz. Természetesen az apuka állja a sarat és növekszenek a kicsik.

....jelentkezünk még ❤️" - adja hírül az Alapítvány és ígéretük szerint a továbbiakban is hallunk még róluk.

Indexkép: Tündérkör Alapítvány Facebook oldala

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja