A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Imike tolószéke a tét - Te is segíthetsz!

Családinet - 2018-02-01
Imike a 2 éves életvidám kisfiú az Újszegedi Gyermekgyógyászati Klinika lakója. Jelenleg épp tolószékkel tanul közlekedni. Neuroblastomája (rosszindulatú idegrendszeri daganata) volt, ennek következtében deréktól lefelé kicsi teste lebénult. Édesanyja egyedül neveli, az államtól kapott csekély összegből sajnos nem telik saját tolószékre. Kézben hozza-viszi mindenhová a kisgyermeket. Szegedtől 45 km-re laknak, ahonnan nem megoldott a nagyvárosi kórházba a kezelésekre való bejutásuk. Így szinte állandóan a kórházban vannak.
Imike tolószéke a tét - Te is segíthetsz!

A közgyógyos tolószékre várni kell, a Mátrix Közhasznú Alapítvány célul tűzte ki, hogy Imike eddigi durva megpróbáltatásokkal teli életét életminőséget javító céllal segíti. Segítsünk közösen, hiszen a közösség ereje csodákra képes! A legapróbb támogatás is óriási segítség, tegyük boldogabbá Imike életét! A beérkezett támogatása 100%-ban Imike anyukájának kerül átadásra!

Így segíthetsz Imikének:

1. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22-est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600-as számra küldd a 22-est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el. Köszönjük!


2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350-es hivatalos számlaszámára átutalt összeget, melynek az utalás közleményébe be kell írni, hogy "Imike tolószéke" - mindenféle költség levonás nélkül, 100%-ban a Család részére továbbadjuk.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeget, melynek az utalás közleményébe be kell írni, hogy "Imike tolószéke", mindenféle költség levonás nélkül, 100%-ban a Család részére továbbadjuk.

4. Adó 1 százalék felajánlással: Imikét és sok súlyos problémával küszködő kisgyermeket és családot, éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz az adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg.

Közösen tegyünk CSODÁT! Imike támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhetsz. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja