A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A divat mindenkié: hamarosan Heidi Klum által tervezett ruhák a Lidl üzleteiben!

Családinet [cikkei] - 2017-06-06
Nemsokára csodás ruhákkal találkozhatunk az üzletekben, megfizethető áron: Heidi Klum és a Lidl mindenki számára elérhetővé teszik a minőségi divatot.
A Lidl ezzel a divatkampánnyal felértékeli ruházati kínálatát, emellett sokszínűséget és divatos újdonságokat nyújt vásárlói számára.
A divat mindenkié: hamarosan Heidi Klum által tervezett ruhák a Lidl üzleteiben!

Heidi Klum ruhák a Lidl-ben!

Azt eddig is sokan tudták, hogy a szupermodell Heidi Klum divatrajongó, sőt, divattervezőként is tevékenykedik. Az azonban eddig titoknak számított, hogy a hamarosan induló divatkampány keretében a LIDL egyik komoly támogatója lesz!
Heidi saját kollekciót tervezett a Lidl számára, amelyen kézírása is szerepel.

„Remélem, hogy tetszeni fog a Lidl számára létrehozott kollekcióm. Nagy örömet jelentett számomra ez a munka... Hozzám hasonlóan a Lidl is komoly igényt támaszt a szuper áron elérhető jó minőségű termékek iránt. Hiszen a divatnak örömet kell jelentenie, és ezt mindenki számára elérhetővé kell tenni!” – mondta Heidi Klum az együttműködés bejelentésekor.


Mikor láthatjuk az új kollekciót?

Mikor kezdhetjük a “vadászatot”? A „Lidl divathét” évente többször kerül megrendezésre minden Lidl áruházban - a kiskereskedelmi egységekben kizárólag ezeken a heteken kerül sor a divatkollekció bemutatására. A Lidl vásárlói az év végén találkozhatnak majd az exkluzív kínálattal.

„Heidi tökéletes inspirációs forrást jelent. Otthonosan mozog a divatvilág nagyvárosaiban, energiát és életörömet sugároz, emellett megmaradt természetesnek. Heidi a megfelelő ember a Lidl és vásárlóink számára!” – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország PR vezetője. „Nagyon örülünk, hogy a „Lidl divathét” keretében elsőként mutathatjuk be Heidi kollekcióját.”

Akik rendszeresen járnak a Lidl üzleteibe, jól tudják, hogy a család ruhatárát eddig is érdemes volt ott frissíteni: minőségi darabokat választhattunk családbarát áron kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Év végétől azonban olyan kincsekre lelhetünk az új kollekción belül, amikről eddig csak álmodoztunk!

Kép: Jiyang Chen / Wikimedia

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja