A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Négyszeres anyuka lesz Heidi Klum

Singola Edit - 2009-04-28
A szuper alakú modell újra babát vár. Heidi három gyerek után is csúcsformában van, így bevállalta a negyediket is.
Négyszeres anyuka lesz Heidi Klum

Heidi KlumAz énekes Seal négy éve vette feleségül Heidit. Aki azóta két közös gyermeküknek adott életet: Henry és Johann. A modellnek van még egy gyereke, Leni, aki a Forma 1-es barátjától, Flaviótól született. Három szülés után is remek alakja van és elbűvölő a sztár. Mi a titka? Nem más, mint a zsírszegény tej. Arra esküszik. A kicsiknek is sok tejet ad, ő maga pedig diétájába iktatta be. Nem vitás, a tej élet, erő, egészség. Lehet benne valami, ha a sztár ilyen fitt. Vagy csak egyszerűen szerencsés, mert szuper alkata van?

Fortuna mögötte áll, hiszen karrierjéhez a tehetségen kívül szerencse is kellett. 18 évesen poénból, barátja ösztönzésére küldte be képét egy pályázatra, és csoda történt, megnyerte. Majd a Victoria's Secret egyik angyalaként Heidi szupermodellé vált. Természetesen olyan családi háttérrel nem is csoda, mint amilyen neki jutott. Édesanyja kozmetikus, édesapja fodrász volt.
Heidi
Heidi párkapcsolatai nem alakultak túl fényesen, de a többi sztárhoz mérten, egészen egyszerű múltja van. Talán az apját kereste első férjében - Ric Pipinoban -, aki szintén fodrász volt. De a románc nem tartott sokáig. Következő barátja Red Hot Chili Peppers pedig megcsalta exbarátnőjével. 

Flavio Briatorevel hozta össze a sors, akitől született kislánya. Az apa elhagyta gyermekét és feleségét is. Heidi végül Seal mellett találta meg a boldogságot. Mexikóban fogadtak egymásnak örök hűséget. Élik a sztárok nem mindennapi életét a három gyerekkel, és most már várják az új családtagot.
Heidi biztosan neki is sok tejet ad majd. A szülés után pedig ismét azzal hozza magát formába. 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja