A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyári kismamadivat - tippek

Rindt Kata - 2010-04-01
Nem szeretnék olajat önteni az igényes és igénytelen kismamák parázs vitájának tüzére, egyszerűen az elmúlt évek személyes és szakmai tapasztalatai alapján összeállítok egy gondolatmenetet, bízva abban, hogy segítek még mielőtt kismamaruha vásárlásba kezdenél!
Nyári kismamadivat - tippek

Legjobb barátnőm mondta, hogy ő olyan drágának találja a kismamaruhát, hogy inkább megveszi a kínaiban azt, ami rájön, csak ellegyen a nyáron.

Ezt mondta az a legjobb barátnőm, akit örökké irigyelek ízlése, alkata és ruhái miatt...

Most, amikor legutóbb találkoztunk, ő irigyelt engem!Lehet, mire megjelenik ez a cikk, már babázok, de bizton állíthatom, hogy fantasztikus érzés, amikor a férjem már a reggelinél udvarol, amikor olyan kollegáktól kapom a bókokat (hogy milyen klassz csaj vagyok), akikkel évek óta dolgozom együtt. Az igazi elégtétel pedig az volt, amikor legjobb barátnőm belátta: Kata már megint igazad volt, borzalmasan néztem ki, ha nem kismamaruha volt rajtam és nagyon sajnálom, hogy arra hajtottam, hogy mindegy mi van rajtam, csak ellegyek!

Gondolatindító cikksorozatom első részét elolvashatod, ha az alábbi képre kattintasz!

Nyári kismamaruha divat - elrettentő példák
 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja