A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szülés után hunyt el a kis Maja édesanyja - gyűjtés indult a magára maradt apuka és kislánya számára

Németh Noémi - 2017-05-15
Sály Károlyt felfoghatatlan veszteség érte május 6-án: párja a császármetszés után életét vesztette. Ismerősei összefogtak és gyűjtést rendeztek, így most már bárki segíthet a család anyagi helyzetén.
Szülés után hunyt el a kis Maja édesanyja - gyűjtés indult a magára maradt apuka és kislánya számára

2017. május 6-án hunyt el az édesanya, miután életet adott kislányának, Majának. A család ismerőseit, szomszédait mélyen megrendítette a tragédia, így felsőberki lakosai összefogtak és gyűjtést szerveztek: egy helyi italboltban lezárt dobozban lehet elhelyezni az adományokat május 21-ig. Az összegyűlt pénzt ezután átutalják az özvegy édesapa bankszámlájára “Felsőberki lakói nevében” közleménnyel.

A megrendítő eset hírére a szomszédos Harasztifalu és Nagykölked lakosai is csatlakoztak a kezdeményezéshez, e két településen május 31-ig várják az adományokat.

Az anya nélkül maradt pici lányon és édesapján most már bárki segíthet, Sály Károly bankszámlaszámára lehet utalni a pénzadományokat:

OTP 11773470-00515212-00000000

Az összefogás példaértékű - nagy segítség lehet a család számára az anyagi támogatás, még ha nem is tölti be az űrt, amit az édesanya hagyott maga után. Sok erőt és kitartást kívánunk az édesapának!

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja