SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hisztirohamot kapott az egyéves ceglédi kisfiú: idegességében ölte meg az anyja

Családinet [cikkei] - 2016-11-01
Emberölés elkövetésével gyanúsítják a Pest megyei nyomozók a 31 éves ceglédi nőt.
Hisztirohamot kapott az egyéves ceglédi kisfiú: idegességében ölte meg az anyja

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 31 éves ceglédi nő ellen.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársait 2016. október 30-án a reggeli órákban riasztották egy ceglédi családi házhoz. A mentősök egy 1 éves kisfiút kíséreltek meg újraéleszteni, aki nem mutatott életjeleket. A gyermek a helyszínen elhunyt.

A rendőrség munkatársai a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták a helyszíni szemlét és halottszemlét. Igazságügyi orvosszakértőt rendeltek ki, aki megállapította, hogy a gyermek halálát idegenkezűség okozta. Feltehetően az őt ért bántalmazás során elszenvedett sérülések miatt vesztette életét.

A nyomozó hatóság 2016. október 31-én büntetőeljárást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a gyermek édesanyja, B. Mónika 31 éves ceglédi lakos ellen.

A Pest megyei nyomozók az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Forrás: http://www.police.hu
Fotó: paologhedini/pixabay.com

A kicsi apja a gyilkosság ideje alatt nem tartózkodott otthon - éppen munkahelyére tartott.
A család két gyermeket nevel, az anya 7 hónapos terhes harmadik gyermekükkel. A szomszédok szerint mindig is rendezett körülmények között éltek, dolgoztak, nem voltak konfliktusaik.

A férj így nyilatkozott a Népszavának feleségéről: "Nagyon jó anya, ismerem, tíz éve vagyok vele. Valami nagyon felgyülemlett benne talán – de nem tudom, mi történt" – majd hozzátette, hogy a nő nagyon rosszul éli meg a történteket.

Az anya azzal magyarázta tettét, hogy egyéves gyermeke hisztirohamot kapott, ő pedig idegességében ütötte meg.

Olvasd el ezt is: Újabb részletek a ceglédi gyermekgyilkosságról: így ölte meg kisfiát a 31 éves nő

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja