A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megvannak a nyerteseink

Családinet - 2012-12-19
Lezárult a múlt héten meghirdetett nyereményjátékunk, ahol családi welness-hétvégét lehetett nyerni az alsópáhoki Kolping Hotelben. Lássuk, kik nyerték az utalványokat!
Megvannak a nyerteseink

Kategóriák, nyertesek

Múlt héten nyereményjátékot hirdettünk, ahol családi welness-hétvégét lehetett nyerni az alsópáhoki Kolping Hotelben.  A Családinet munkatársai összesítették az egyes kategóriák nevezőit, és megtartottuk a sorsolást is. Lássuk kategóriánként, kik nyerték a az alsópáhoki Kolping Hotelbe szóló utalványainkat.

Az első utalványt egy receptverseny nyertesének ajánlottuk fel. Ennél a kategóriánál saját recepteket kellett beküldeni, a hozzájuk tartozó fotókkal. Természetesen előnyben voltak azok, akik több recepttel is nevezetk. A nyertes neve: M. Bianka.

A második utalványt a naptárvásárlók közt sorsoltuk ki, akik a múlt héten vásárolták meg a  Családi Tervező Falinaptárunkat. A nyertes vásárló K.-né Ildikó Székesfehérvárról.

A harmadik utalványt a Facebook-os ismerőseink közt sorsoltuk ki. Azok nevezhettek, akik kommenteltek a dec. 11. és 18-a között született bejegyzéseinkhez, vagy megosztották azokat ugyanezenen napokon. A szerencse itt  S. Bence budapesti kommentelőnek kedvezett.

Az utolsó, negyedik utalványunkat az oldalunk olvasói közt sorsultuk ki. Azok nevezhettek, akik szintén dec. 11. és 18-a között nemcsak olvasták a megjelent cikkeinket, hanem hozzá is szóltak az írásokhoz. A nyertes K. Virág Dabroncról. 

Minden nyertesünknek gratulálunk, nemsokára postán kapják meg a nyereményeket!

Akik, most nem nyertek, ne keseredjenek el, hiszen a Kolping Hotel és Bobóország remek akciós ajánlatokkal várja az érdeklődőket, amikkel még meglephetjük a családot akár karácsonyra is. Kedvcsinálóként itt olvashatunk egy korábbi nyertesünk élményeiről, amit Bobóországban szerzett. Egy másik olvasónk pedig itt számol be a Hotelben töltött üdüléséről.

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja