SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

A 7 éves kisfiú visszament az égő házba, hogy megmentse kishúgát

Családinet [cikkei] - 2021-01-05
Elit valóságos hősként ünnepelték, ami nem is csoda hiszen az ablakon keresztül mentette ki a lángoló házból kishúgát.
A 7 éves kisfiú visszament az égő házba, hogy megmentse kishúgát

A New Tazewellben élő Davidson család számára a december 8-a csak egy szokásos napként indult, de végül egy igazi rémálommá változott. Nicole és Chris megvacsoráztatták, majd lefektették három gyereküket, akik gyorsan el is aludtak.

Néhány órával később az anya valami füst szagot érzett, és alig telt el néhány perc, és az egész ház égett. Elija és Eli gyorsan felriadtak, és gondolkodás nélkül menekültek ki a házból, azonban a 22 hónapos Erin szörnyű bajban volt, hiszen bent ragadt a lángoló szobában.

Nagyon nagy volt a füst, és a lángok is magasra csaptak, egyszerűen nem tudtam visszamenni a szobába. Miután kimenekültünk a házból, a szoba ablaka alatt álltunk, és kétségbeesve néztem, hogy nem tudok visszamászni, mert nem érem fel. Ekkor felemeltem a kis Elit, aki másodpercek alatt kivette Erint az ágyából, és kihozta az égő szobából az ablakon keresztül” – mesélte az apa.

Annyira büszkék vagyunk a kis Elire, hiszen olyat tett, amit egy felnőtt férfi sem biztos, hogy meg tudott volna csinálni.” – mondta az apuka.

Féltem, de nem akartam, hogy a kishúgom meghaljon.” – mondta Eli.

Mire kiértek a tűzoltók, gyakorlatilag már semmi sem maradt a házból, rossz még belegondolni is, hogy mi lett volna Erinnel, ha a 7 éves bátyja nem menti meg.

Davidsonék eddig 34 gyereknek voltak a nevelőszülei, közülük kettő hivatásos tűzoltó lett. Ez az év borzasztó volt a család számára, nem elég, hogy a világjárvány miatt munkanélkülivé váltak, de elvesztették Nicole imádott nagypapáját, és a házuk is leégett.

Gyakorlatilag semmink sem maradt, mindenünk ott volt a házban, az egész életünk. A tűz miatt még az autóink is súlyosan megrongálódtak” – mesélte az apa.

A család számára szerettek volna közadakozásból 5 ezer dollárt összegyűjteni, segítségképpen, de mára már több, mint 245 ezer dollár gyűlt össze.

Forrás és fotók: Filantropikum.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. Ünnepeljétek a jó időt játékos, tavaszköszöntő versikékkel - 55 imádni való, vidám verset és mondókát gyűjtöttünk hozzá össze.
Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

A reggeli után több gyereknek is fájt a hasa, egyikük pedig annyira hányt, hogy kihívták a mentőket.
Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

A szülők szerint a vizsgálat nagyon gyorsan lezajlott, az orvos kúpot írt fel a hányásra, és azt mondta, a kisfiú nincs kiszáradva. Másnap már újra kellett éleszteni, de már nem tudták megmenteni őt.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
Lehet-e egészséges egy vegán gyerek? - Ezekre figyelj nagyon!

Lehet-e egészséges egy vegán gyerek? - Ezekre figyelj nagyon!

Mennyire lehet egészséges egy gyerek számára a vegán étrend? Mire figyeljünk, hogy ne alakuljanak ki hiányállapotok, betegségek? Egyáltalán mit javasolnak a szakemberek? Erre kerestük a választ.
A szerkesztő ajánlja