SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Milliós ajándék a Cápák között új adásában: László a bulizó kamaszok védőangyala

Németh Noémi [cikkei] - 2023-01-23
Bár befektetési ajánlatot nem kapott, annyira tetszett az ötlete a vállalkozóknak, hogy Lakatos István és Balogh Levente is adott 1-1 millió forintot Sándor Lászlónak.
Milliós ajándék a Cápák között új adásában: László a bulizó kamaszok védőangyala

Kopasz, tetovált, mackós alkatú férfi a bulizó kamaszok védőangyala

László ötletének és a cégének hála sok szülő lélegezhet fel, amikor szórakozni indul kamasz gyermeke.

Ahogy bemutatkozásában ki is emelte: a kamaszkor rengeteg stresszt tartogat számunkra, hisz sohasem lehetünk teljesen nyugodtak, amikor gyermekünk éjszakába nyúlóan bulizik a haverjaival.

Ugyanakkor ha emiatt nem engedjük el, az hatalmas otthoni konfliktusokhoz vezethez, azon kívül sok-sok élménytől foszthatjuk meg gyermekünket a saját aggodalmaink miatt.


"Kell egy híd az aggódó szülők és a bulizó fiatalok között"

Erre a problémára nyújt megoldást László vállalkozása, azaz ők maguk szeretnének lenni a híd szülők és kamaszok között: az ALF Tini Felügyelet révén.

"Ez egy élő őrzéses személyvédelmi szolgáltatás, amely a gyermeketeknek biztonságot, nektek, szülőknek pedig nyugalmat ad."

A férfi és munkatársai kétféle módon tudnak védelmet nyújtani gyermekünknek. Az egyik esetben - ez a láthatatlan védelem - kamaszunk nem tud róla, hogy biztonsági őr vigyáz rá az este folyamán. A cég dolgozói csak akkor lépnek közbe "a semmiből", ha valami veszély fenyegeti gyermekünket.

A másik változat - a látható védelem - annyiban különbözik az előzőtől, hogy gyermekünk ekkor tud róla, hogy kíséretet kap, és képzett biztonsági őrök fognak rá vigyázni, amíg szórakozik.
 


Tömegverekedést is megakadályoztak már

A férfi elmondása szerint változatos problémákkal találják szembe magukat munkájuk során: előfordult például, hogy sajátmagától kellett "megvédeni" a kamaszt (pl. alkoholmérgezés esetén segítséget nyújtottak számára), máskor erőszakot, emberrablást akadályoztak meg, de tömegverekedést is sikerült már elkerülni az ő közbelépésüknek köszönhetően.

Az árak 30.000-100.000 Ft között mozognak. A szolgáltatás jelenleg csak Pest megyében elérhető, de a vállalkozó célja, hogy országos szinten tudják működtetni a hálózatot.

László azért jelentkezett a műsorba, hogy 5 millió forintot szerezzen, melyet reklámra költött volna. Befektetési ajánlatot sajnos nem kapott, ám olyan nagy sikert aratott az ötlete, hogy 2 millió Ft-ot ajándékoztak számára.

Indexkép: rtl.hu

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja