A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hogyan bosszants fel egy tinit? Gyorstalpaló szülőknek és nagyszülőknek!

Gáspár Katalin [cikkei] - 2020-10-29
Nem olyan nehéz, de ha belegondoltok, de a hétköznapokon akkor sokkal nagyobb esélye van annak, hogy ő bosszant fel benneteket. Mivel minimum két lépéssel előttetek (na jó, előttem is) jár, így igazán fel kell kötnünk a gatyát, ha egy kis tinibosszantásra adjuk a fejünket.
Hogyan bosszants fel egy tinit? Gyorstalpaló szülőknek és nagyszülőknek!

(Ez a cikk VICC – akinek nincs humorérzéke, lapozzon bátran tovább!)

 

- Tegyél ki róla Instára, vagy Facebookra kisgyerekkori maszatos fotókat, jelöld meg rajta, és vedd rá az összes idősebb rokont, hogy tegyenek alá vidám animált gifeket, és írják alá: - de megnőttél!

- Szólítsd meg lehetőleg az otthoni becenevén, (azon, ami kínos, és csak akkor használjátok, ha valami nem oké) és jelöld meg így a Facebookon.

- Mesélj róla bármely közösségi felületen kisbabakori kompromittáló sztorikat és jelöld meg! (A kakis, pisis és kínos történetek különösen alkalmasak erre a célra.)

- Énekeld neki nyilvánosan hangosan a Boldog szülinapot, lehetőleg a suli előtt, ha bevállalós vagy, tegyél a fejedre ovisoknak való verdás, vagy kicsi pónis papírkalapot.

- Köszönd meg a barátai előtt, hogy megcsinált valami házimunkát és állítsd példának, hogy milyen szorgalmas gyerek odahaza, fejezd ki reményeidet, hogy a KIS BARÁTAI (használd ezt a szót, ez garantáltan tíz bónuszpontot ad hozzá!) is ilyen jó gyerMekei szüleiknek. A gyermek szóból ne felejtsd ki az M betűt, sőt jól nyomd meg, hogy elég kenetteljes legyél.

- A barátai előtt töröld meg nyilvánosan az orrát. (Azért utána szaladj – sosem lehet tudni!)

- Duettezz vele TikTokon, használj sok szívet és animált gifet, viselkedj idétlenül, mutogass szívecskéket és ugrálj furán.

- Kérdezd meg tőle a barátai előtt, hogy délután, vagy este mentek a sarki kínaiba Nike cipőért meg kapucnis pulcsiért?

- Ragassz kínos, kisbabás matricákat a telefontokájára (ahogy ő tette még 5-6 évvel ezelőtt minden fontos használati tárgyaddal ugyanezt) és röhögj kajánul.

- Dugj a kabátja zsebébe, vagy a táskája tetejére egy olyan sapkát, amit véletlen se venne fel, de úgy, hogy ha kirántja, akkor mindenki lássa.

Végezetül mutasd meg neki ezt a listát, és mondd azt, hogy sorban mindet megcsinálod, ha tényleg nem rak rendet a szobájában! Kamasz zsarolásra fel!

(A fenti lista – bár vicces – de megszégyeníti a gyereket a társai előtt, ezért, bármennyire is vágynál rá, hogy sorra vedd, kérlek, ne csináld. Szeresd, tiszteld és tudd, hogy ezeket a kamasz éveket is túléli, ha az égiek engedik, szóval csak nyugalom!)

 

Kép: Luisella Planeta Leoni képe a Pixabay -en.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja