SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

D. Tóth Kriszta: Lolamesék már DVD-n!

Családinet [cikkei] - 2010-11-05
Lola izgalmas kalandjai most DVD-n folytatódnak, hiszen még annyi felfedezni való maradt!
D. Tóth Kriszta: Lolamesék már DVD-n!

lolamesek_d_toth_krisztaD. Tóth Krisztát a hazai nagyközönség elsősorban híradós műsorvezetőként ismerhette meg, ám az elmúlt néhány évben komoly rajongótábora alakult ki azok körében is, akik a Lolamesék bájos történetein keresztül kezdik megérteni és megszeretni az őket körülvevő világot. A ma már óvodás Lolát 2005 februárjában ismerhette meg a közönség. Akkor indult D. Tóth Kriszta Lolával az élet című rovata Magyarország egyik legnépszerűbb női magazinjában. A rendkívül népszerű cikkekből nőtte ki magát a Lolamesék gyermekkönyvsorozat, amelyet 2010-ben szakmai szervezetek és az olvasók közösen beválasztottak az elmúlt 10 év 50 legjobb gyerekkönyve közé. És Lola világa most valóban életre kel: a kislány kalandjaiból készült elragadó rajzfilmek első négy epizódja egy csokorba gyűjtve, önálló DVD formájában is kiadásra kerül!

D. Tóth Kriszta kislánya, Lola szemével látja és láttatja a világot és Lola kedvesen humoros, néha csetlő-botló történeteit megírva igyekszik válaszokat adni a gyerekeknek az őket érdeklő és érintő, mindennapi és komolyabb kérdésekre.

"A Lolamesékben szívünk-lelkünk benne van. Ezek a történetek valódiak, hiszen egy valódi óvodás valós kérdései alapján íródtak, egy valódi családról, rólunk szólnak." - mondta D. Tóth Kriszta. "A Lolamesék olyan témákkal foglalkozik, amelyek minden óvodás és kisiskolás gyereknek - és szüleinek - ismerősek."


A Lolamesék sikere a nemzetközi porondon folytatódhat! A nemrég megrendezett Cartoon Forum nemzetközi konferencián a Lolamesék rajzfilmek a 7 legjobb magyar animációs gyerekfilm között szerepelt, így nagy eséllyel pályázik arra, hogy az országhatárokon kívül is megismerhessék Lola történeteit a gyerekek.

A felfedezésre váró történetek:

  1. Paracsidom kertészet
  2. Legeslegjobb barátok
  3. Kukasziget és palackpulcsi
  4. Jövős-menős karácsony

D. Tóth Kriszta élvezetesen megírt meséit, az illusztrációkért és animációs munkákért többszörösen díjazott grafikusművész, Faltisz Alexandra rajzolta meg. A rajzfilmek forgatókönyvét D. Tóth Kriszta és Albena Petrova, a Cinemon Entertainment munkatársa írta. A karakterek hangját D. Tóth Kriszta (mama) és Károlyi Lilla (Lola) kölcsönözte.

A DVD Stahl Judit ajánlásával kerül a boltok polcaira: "Igyekszem a gyerekemen a lehető legkevesebbet rontani: ha tévézik, csak olyat nézzen, amitől kiegyensúlyozott, jókedvű, tisztaszívű ember marad. Lola meséi hiteles, vidám rajzfilmek; minőségi szórakozás, amely igazi gyerekcsemege."

Az alkotók fontosnak érzik, hogy minden lehetséges módon segítsék a nehéz sorsú gyermekeket megsegítő Mosoly Alapítványt, így minden eladott DVD árából 10 Ft kerül felajánlásra az Élményterápiás gyermekprogramok támogatására!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

A Szkizofrénia Világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet e komoly mentális betegséggel küzdők gondjaira, csökkentse a velük szembeni megbélyegzést, és elősegítse irányukba a társadalom megértését és támogatását.
Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

A szívelégtelenség több mint 64 millió embert érint világszerte1, és ahhoz képest, mennyire gyakori betegség, rengeteg hiedelem és félelem övezi. Hamis feltételezésekre hagyatkozni azonban rendkívül veszélyes lehet, amelyek mind a betegség megelőzését, mind pedig a páciensek gyógyulását, illetve partnerként történő együttműködését hátráltathatják. Az alábbiakban összegyűjtött néhány fontos tévhit megcáfolásával mindezt elkerülhetjük.
Egyre nyitottabbak vagyunk a digitális egészségügyi megoldásokra egy új kutatás szerint

Egyre nyitottabbak vagyunk a digitális egészségügyi megoldásokra egy új kutatás szerint

Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót. 2021-ben a koronavírus-járvány alatt a lakosság egyharmada vett igénybe okoseszközöket, egészséggel kapcsolatos szenzorokat, applikációkat, jelenleg ez a szám 50 százalék, derül ki a Semmelweis Egyetem Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből. A mesterséges intelligencia (AI) alapú egészségügyi megoldások is egyre ismertebbek.
A szerkesztő ajánlja