SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Apa megint nem lesz itthon fürdésre és esti mesére - Nem számít a megcsalás, ha a férfi hozzád megy haza…?

Tóth Nikolett [cikkei] - 2021-12-07
Éveken át tudtam, hogy a férjemnek szeretője van, mégsem csináltam semmit. Azt gondoltam magamban: hiszen mindennap hozzám jött haza, jó apja a gyerekeinknek, és folyton azt hajtogatja, hogy csak engem szeret és neki csak mi vagyunk a családja. Én meg elhittem. És miközben mostam az alsónadrágjait, amit egy másik nő fejtegetett le róla, ő jóízűen ette és dicsérte a főztömet, sőt, még az ágyban is kellettem neki.
Apa megint nem lesz itthon fürdésre és esti mesére - Nem számít a megcsalás, ha a férfi hozzád megy haza…?

Tudtam, hogy ő ilyen típus: röptében a legyet is

"Teljesen kivagyok" – kezdi mesélni a történetét Eszter, aki azért osztja meg azt, ami vele történt, hogy ezzel is üzenjen nőtársainak: ne kövessék el azt a hibát, amit ő elkövetett.

Éveken át ámítottam magam. A külvilág felé azt mutattam, hogy minden rendben van, nekem van a legcsodálatosabb férjem az egész világon. A közösségi oldalam is tele volt ölelkezős, csókolózó képekkel. De hogy belül mit éreztem, mennyit őrlődtem, arról senki sem tudott, rajtam kívül.

Szerelem volt első látásra. Olyan gyorsan történt minden: esküvő, ház, első és második baba, kutya. A szerelem teljesen elvakított. Hiszen tudtam, hogy ő egyszerűen ilyen típus: röptében a legyet is. Aki előttem mindenkit megcsalt, és szinte mindenkivel flörtölt.

Nem egy szörnyeteget kell elképzelni, rengeteg jó tulajdonsága volt, és hihetetlen szerelmes voltam - annak tudtam be a viselkedését, hogy pontosan ilyen mintát látott maga előtt gyerekkorában. Emellett azt éreztette velem, hogy engem annyira szeret, hogy megváltozott.

És én elhittem. Semmi nem látszott a viselkedésén, de pár év után elkezdett eltünedezni munka után, később ért haza, nem vette fel a telefont, ilyenek...
 

megcsalt nő
Kép: Depositphotos.com



Apa megint nem lesz itthon fürdésre és esti mesére – mondtam zokogva a kisfiamnak

Emlékszem, szegény kisfiam csak állt mellettem a konyhában a kis dobókockájával a kezében: - Anyu, gyere, most te jössz a társasban!

Én meg csak ráüvöltöttem, hogy menjen a szobájába. Aztán sírva fakadtam. Akkor odajött mellém és együtt sírtunk. Mondtam neki, hogy apa ma megint nem lesz itthon fürdésre és esti mesére. Kérdezte, hogy miért. És én azt mondtam, amit nekem is mondott a férjem: túlóráznia kell.

Egy ideig el is hittem.
 

szomorú anya és gyerek
Kép: Depositphotos.com


Míg én hullafáradtan zuhantam be esténként az ágyba, ő jókedvűen, vigyorogva jött haza

Amikor hazaért, össze-vissza csókolgatott, dudorászott a fülembe, táncra perdített a szoba kellős közepén, és én újra azt a lángoló szerelmet éreztem kettőnk között, mint az elején.

Aztán egyre többször késett, amikor pedig felhívtam, kinyomta. Itthon kikapcsolta a telefonját. Gondosan ügyelt arra, hogy minden nyomot eltüntessen. 30 év alatt elég nagy rutinja lett már benne.

Később már erre is lusta volt, kezdte egyre lazábban venni. A telefonját az étkezőasztalon hagyta, ami vacsora közben többször is pittyegett. És akkor a kisfiam, aki épp rápillantott a kijelzőre, megszólalt: - Apa, ki küld neked ilyen piros szivecskéket?

Persze a nő férfinévként volt elmentve a telefonjában… De voltak gyanús számlák, furcsa illatok, megmagyarázhatatlan kiadások is.
 

szomorú család
Kép: Depositphotos.com



Könnyes szemmel bizonygatta, hogy csakis engem szeret – oké, akkor tartson szeretőt
 

szerelmespár
Kép: Depositphotos.com


Amikor lebuktattam, még csak nem is tagadta, hogy szeretője van. Akkor azt hittem, nem fogom túlélni, ő pedig kért egy kis gondolkodási időt, hogy eldöntse, kivel akarja folytatni az életét... teljes sokkban voltam, de végül úgy gondoltam, hogy ha ugyanúgy haza tud jönni, mint eddig, hogy semmi nem látszik rajta, hogy engem és a gyereket is "imádja", ahogy eddig is, akkor oké, tartson szeretőt. Ő úgysem tud máshogy létezni, ezt be kellett látnom.

Annyira jó volt vele minden, és olyan fantasztikus apa volt, hogy nem akartam elengedni, még ilyen áron sem.
 

megcsalt anya
Kép: Depositphotos.com
 

Valahányszor a szeretőjénél éjszakázott, másnap könnyes szemmel bizonygatta, hogy ő csakis engem szeret, én vagyok élete értelme, nélkülem ő nem is tudna létezni. Becézgetett, ajándékokkal halmozott el, én pedig a nyakába borultam és ittam a szavait. Valahányszor előadta az Oscar-díjas alkotásait, én teljesen felvidultam és el is felejtettem, hogy megcsal.


Ezek után még azt akarta, hogy most én legyek a szeretője

Végül ő döntött úgy, hogy új életet kezd. Nélkülünk. Pár évvel később egyébként többször is szerelmet vallott, és sokat dolgozott azon, hogy most én legyek a szeretője amellett a nő mellett, aki miatt otthagyott...
 

szomorú kislány
Kép: Depositphotos.com

Indexkép: Elina Fairytale fotója a Pexels oldaláról

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja