A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mire jó a hüvelyszűkítés?

Családinet [cikkei] - 2018-07-11
A hüvely az idő előrehaladtával, illetve a hüvelyi szülést követően is veszít rugalmasságából. A kialakuló tág hüvely, az inkontinencia és az egyéb kismedencei panaszokra jó megoldás lehet a lézeres hüvelyszűkítés.
Mire jó a hüvelyszűkítés?


Több problémán is segít

"A hüvelyszűkítés többféle problémát képes orvosolni, korosztályonként más tünetekkel, más tapasztalatokkal érkeznek páciensek. A 40 év alatti nők főként azért döntenek a beavatkozás mellett, mert szexualitásuk sérülését, gyengülését tapasztalják, és szeretnének újra intenzív örömöt lelni a szexuális együttlétekben. A 40 és 50 év közti korosztály jelentős részénél már megjelennek az inkontinens jelek, az akaratlan vizeletvesztések, a hüvelyszárazsággal együtt járó panaszok. A 60 év felettiek körében elsődleges panasz a hüvelyszárazság következtében fellépő kényelmetlen, csípő, viszkető érzés, valamint a a kismedencei szervek süllyedésének, előre esésének súlyosbodása. A hüvely lézeres kezelése, szűkítése megoldást nyújt mindezekre a problémákra", mondja a Belvárosi Orvosi Centrum szakorvosa.


Nincs különösebb fájdalom

Ha lézeres beavatkozásról beszélünk, mindig felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire fájhat, de a szakorvos megnyugtat mindenkit, egyáltalán nincs szó elviselhetetlen érzésről.

"Ez a jelenlegi leghatékonyabb nem-sebészi és nem-gyógyszeres módszer, ami segíthet a hüvelytágulás és a vizeletcsepegés kezelésében, miközben nem érez különösebb fájdalmat a páciens. A kezelés alatt a beteg a vizsgálóasztalon fekszik, és egy húszperces nyugodt lazítás közben, szinte teljesen fájdalommentesen megtörténik az a kezelés, amit aztán két hét múlva másodszor, esetleg harmadszor is meg kell ismételni. Az első pozitív változásokat már a kezelés utáni napon érzi az ember, de a végső hatás az utolsó kezelést követő egy hónap során alakul ki."

A lézeres kezeléstől megújul a kollagén-rendszer, megfiatalodik a kötőszövet, ezáltal pedig újra feszes és rugalmas lesz a hüvely szerkezete.

"A beavatkozás hosszú időre, egy, vagy akár több évre is panaszmentessé tesz, ez a szervezet egyéni tulajdonságaitól függ. Mint bármilyen más kozmetikai beavatkozásnál, itt is igaz, hogy bizonyos időközönként szükséges megismételni, hogy panaszmentesen, fiatalosan és energikusan folytathassuk az életet."

Forrás: purecom.hu
Indexkép: maxpixel

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja