SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Négy év nemi élet után derült ki, hogy a nő még szűz

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-30
Gyereket szerettek volna: azért fordultak orvoshoz, mert a nő több év után sem esett teherbe. Kiderült, hogy a férfi végig rossz helyen próbálkozott. A vizsgálat eredménye a párt meglepte, az orvost sokkolta.
Négy év nemi élet után derült ki, hogy a nő még szűz

Az orvos teljesen ledöbbent: a párnak nem volt fogalma arról, hogyan kell szeretkezni

Minden aktus fájdalmas volt a nő számára, mégis négy éven át gyakran összebújt a párjával. Mindketten nagyon szerettek volna gyereket, de az együttlétek nem hozták meg a várva várt gyümölcsöt. Ezért fordultak nőgyógyászhoz, hiszen azt hitték, valamilyen nőgyógyászati probléma az oka annak, hogy a nő nem tud teherbe esni. 

Kiderült, hogy valami egészen másról van szó. Hiszen a nő még szűz volt. A nem hétköznapi esetről a Mirror írt. 

Az orvos teljesen ledöbbent, amikor a pár problémájával szembesült, és egy szexuális felvilágosító könyvet adott számukra, valamint néhány hasznos tanáccsal is ellátta őket. 

A szakember végül elmondta, hogy a pár kizárólag anális szexet folytatott egymással. Hozzátette, hogy nagyon ritka, ha valakinek semmilyen általános ismerete nincs a szexuális életről.

Az új módszer végül bevált, a nő várandós lett. Hálájuk jeléül pedig 100 darab tojást és egy élő tyúkot küldtek az orvosuknak. 

Indexkép: N-region képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja