SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Négy év nemi élet után derült ki, hogy a nő még szűz

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-30
Gyereket szerettek volna: azért fordultak orvoshoz, mert a nő több év után sem esett teherbe. Kiderült, hogy a férfi végig rossz helyen próbálkozott. A vizsgálat eredménye a párt meglepte, az orvost sokkolta.
Négy év nemi élet után derült ki, hogy a nő még szűz

Az orvos teljesen ledöbbent: a párnak nem volt fogalma arról, hogyan kell szeretkezni

Minden aktus fájdalmas volt a nő számára, mégis négy éven át gyakran összebújt a párjával. Mindketten nagyon szerettek volna gyereket, de az együttlétek nem hozták meg a várva várt gyümölcsöt. Ezért fordultak nőgyógyászhoz, hiszen azt hitték, valamilyen nőgyógyászati probléma az oka annak, hogy a nő nem tud teherbe esni. 

Kiderült, hogy valami egészen másról van szó. Hiszen a nő még szűz volt. A nem hétköznapi esetről a Mirror írt. 

Az orvos teljesen ledöbbent, amikor a pár problémájával szembesült, és egy szexuális felvilágosító könyvet adott számukra, valamint néhány hasznos tanáccsal is ellátta őket. 

A szakember végül elmondta, hogy a pár kizárólag anális szexet folytatott egymással. Hozzátette, hogy nagyon ritka, ha valakinek semmilyen általános ismerete nincs a szexuális életről.

Az új módszer végül bevált, a nő várandós lett. Hálájuk jeléül pedig 100 darab tojást és egy élő tyúkot küldtek az orvosuknak. 

Indexkép: N-region képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja