A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy év után, Siófokról került haza gazdáihoz az elkóborolt kutyus

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2020-05-11
Katrin, a labradorkölyök tavaly szökött meg gazdáitól, végül néhány nappal ezelőtt a bőre alá ültetett chip segítségével juttatták haza az állatmentők. A gazdik és a kutyus öröme azóta leírhatatlan.
Egy év után, Siófokról került haza gazdáihoz az elkóborolt kutyus

Katrin egy másik kutya, Russel társaságában élt gazdái, Rebeka és Norbert otthonában. Rebeka elmondása szerint tavaly tavasszal Russel szerelmes lett, és a kétméteres kerítést átugorva elszaladt hazulról, Katrin pedig követte őt. Az idősebbik kutya még aznap este hazatért, a labradornak azonban nyoma veszett – írja a Blikk.

A házaspár minden követ megmozgatott: plakátokkal ragasztották tele a környéket, felhívást tettek ki az állatorvosi rendelőben. A férj napokig járta a határt a vadászokkal, hátha ráakadnak a kiskutyára. Úgy tűnt, fel kell adniuk a reményt, bár elmondásuk szerint mindig is bíztak benne, hogy Katrin egy nap előkerül.


A chip segített

Néhány héttel ezelőtt végül megcsörrent Rebeka telefonja: a Siófoki Állatmenhelyről hívták. Kiderült, hogy egy ideje már náluk volt a kutya, és már az örökbeadására készültek, amikor az állatorvos oltást adott neki, és rutinszerűen leolvasta a bőre alatti chipet.

A házaspár nehezen akarta elhinni, hogy szeretett kutyájuk került elő, de autóba pattantak, és sietek Siófokra.

„Bár rossz a szemem, már messziről megismertem őt. Ő is felismert minket, amikor kinyitottuk az autónk csomagtartóját, már ugrott is be, ahogy régen” – mesélte Rebeka, majd hozzátette: Katrin azóta séta közben mindig szorosan hozzásimul, ha pedig megállnak, azonnal ráül a lábára.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Lepale / pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja