SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az anya megtartotta a kutyát, miután az szétmarcangolta kislánya arcát

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-05-12
Csúnya sebhelyei lettek annak a hároméves kislánynak, akit a család kutyája támadott meg. Az anya ennek ellenére úgy döntött, hogy nem válik meg a házi kedvenctől.
Az anya megtartotta a kutyát, miután az szétmarcangolta kislánya arcát

/Kiemelt képünk illusztráció/

Több öltéssel kellett összevarrni a kislány arcát - az anya szerint nem támadás volt, csak önvédelem

A család cocker spánielje, Bart súlyosan megsebesítette a hároméves kislány, Milana arcát. 

Az anya videót is mutatott gyereke arcáról a harapás után - a sebhely látványa sokak számára felkavaró lehet, csak erős idegzetűek indítsák el a videót:
 

@klara_tsetkin Whatever you say, i have the most beautiful girl in the world..with heart full of love 💞#momsoftiktok #dogmom #momanddadoftiktok #parentsoftiktok ♬ Pretty Girl Era - LU KALA


Az anya azt is elmondta, hogy szó sem volt támadásról, a kutya csak önvédelemből sértette meg kislánya arcát. 

Azt is elmagyarázta, hogy történt az eset. A kutya épp egy betegségből lábadozott, ezért elvonult a ház egy pontjára, hogy ott pihenhessen. A hároméves kislány furcsállta a kutya viselkedését, játszani szeretett volna vele. Nem értette meg, hogy a  spánielnek pihenésre van szüksége és most nem nyúlhat hozzá. 

Amikor az anyuka nem figyelt, a kislány megpróbált felmászni a kutyára. A spániel ekkor harapta meg a kislányt, miközben próbált elszabadulni. A gyermek arcát több öltéssel kellett összevarrni. 

A szülők elváltak, miután az anya úgy döntött, hogy megtartja a kutyát. 

A döntése az interneten is megosztotta az embereket. Sokan azt írták, hogy a kutyát el kellett volna altatni, de megtartani semmiképp nem kellene egy ilyen eset után. Míg mások úgy vélik, hogy helyesen cselekedett az anya, hiszen ez egy egyszeri eset volt.  

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

A Fenntarthatósági Témahét alkalmából "Kukába az élelmiszerpazarlással" címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak, amelyek figyelemfelkeltő módon szemléltetik az élelmiszerpazarlás problémakörét, hangsúlyozva a fogyasztók egyéni felelősségét. A legérdekesebb alkotások készítőit értékes nyereményekkel díjazzák, valamint műveik a tervek szerint oktatási intézményekben jelennek majd meg országszerte a következő tanévtől.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
A szerkesztő ajánlja