SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

7 férfititok, hogy a Nőnap a nőről szóljon!

Családinet [cikkei] - 2009-03-05
 [X]

Hírességek, akikért odavannak a nők: Don Juan, Casanova, Mesmer, Alain Delon, Belmondo, vagy a magyar amorózó, Ernyey Béla. Közös bennük, hogy tudják az alábbi 7 titkot - amitől egy nő NŐ lesz! Amitől a bók nem üres szólam, amitől az udvarlás nem kínos manír, hanem szívig hatoló kompliment.
7 férfititok, hogy a Nőnap a nőről szóljon!

A férfiak 99%ban nem tudják. A nők pedig nem tudják megfogalmazni, csupán érzik. Annak a maradék, karcsú 1%-nak a titka nem csupán egy velük született kisugárzás! Bár kétségtelen, hogy a tesztoszteron ilyen mértékű jelenlétét szó szerint kiszagolják a nők. De ettől még arrogáns, vagy nagyképű alak is lehet az illető. A valódi titok nem is egyetlen dolog, hanem 7 apró hozzávaló elegye. Ez az égadta világon minden nőciből, csajsziból, gáréból és lányzóból NŐT varázsol.

  1. A bók - ami igaz és visszautasíthatatlan! A valódi férfi tud bókolni, de nem bókol ész nélkül. Jól időzíti bókjait, melyekért mindig járhat valamilyen viszontszívesség. Nem elvárás szintjén, hanem úgy, hogy a nő azt a maga jószántából felkínálja. A bókok diplomáciájának háttere mindig valami apróság, ami egyúttal fontos és igaz!
  2. A segítség - ami hatásos, de nem lealacsonyító! A valódi férfi segít a nőnek, de nem végzi el a nő feladatait. Olyasmiket tesz, ami férfias, ami gyakorta magától értetődő volna, mégis a nőkre marad a legtöbb háztartásban. Mindezt kérés nélkül teszi, oly módon, hogy a nő érezze a tettek mögött húzódó szerelmes szándékot. Az a férfi, aki tud úgy villanykörtét cserélni, hogy az szerelmi zálog legyen, már kezd konyítani a kérdéshez!
  3. Megértés - kioktatás nélkül! A férfiak legtöbbször ezt rontják el. Azt hiszik, hogy a nő a tanácsuk nélkül béna tehetetlen pária a világban. Nos, uraim, ez tévedés. A nők csak arra várnak, hogy valaki megértse és elfogadja őket - és ezt tudomásukra is hozza.
  4. Szexi - és nem szexista! Amikor a férfiből szexis kisugárzás árad, az nem azonos a szexista és tolakodó magatartással, amikor a nőt a szex nyílt, vagy burkolt üzenetével lerohanja a férfi. A nők ettől a tolakodástól begubóznak, vagy kokott-módjára kezdenek viselkedni, egyik sem nőies, inkább taszító. A viselkedés mélyén annak a ténynek biztos tudata rejtőzik, hogy az igazi férfi biztosan tudja magáról, hogy nagyszerű szerető.
  5. Udvariasság - született jó modorral! A valódi férfi már az óvodában megtanulta, hogy a széket a Hölgy feneke alá toljuk, hogy a kabátot rásegítjük, ha kéri, hogy az ajtónál mikor engedjük előre és mikor megyünk be előtte. Tudja, hogy illik felvenni (és letenni) a telefont és elérni, hogy a másik vágyakozva hívjon vissza. Ezt a modort elsajátítani csak hosszas gyakorlással lehet!

  6. Szótartó - show-tartó helyett! Azt ígéri, hogy felhív, és fel is hív! Azt ígéri, hogy eljön, és eljön. Azt mondja, hogy nem, és az azt jelenti, hogy nem. A szava olyan, mint a szentírás, bízni lehet benne, akár a vezércikkben, és ez süt róla.
  7. Elegáns - mégsem piperkőc! Nem kell ahhoz dizájner cucc, hogy az ablakon kiszökő hapek tökéletesen nézzen ki, hogy úgy álljon rajta a frissen csórt lepedő, mint egy Zegna öltöny. A valódi elegancia a jó illatnál, az ápolt frizuránál, a szép körmöknél, a tiszta fehérneműnél és zokninál kezdődik, s csak a második felvonás, hogy össze tudja válogatni anyuka nélkül is az egymáshoz való holmikat, s mindezt ne csak hordani, hanem viselni tudja. Saját igényességét rá tudja vetíteni a nőre is, és benne is igényt kelt a belső szépség meglelésére.


A valóban jó szerető képes megadni a módját annak is, hogyan, hol és mivel kápráztatja el álmai nőjét. A stílusa túlmutat a talponállóban megiható kávén, ásványvízen, vagy az út menti motel kínálta olcsó gyönyörön. Ő ismeri a női lélek titkait - így bizonyos, hogy jó esélye van a kedvesének arra, hogy egy Titkos Házban lehetnek egymáséi, a teljes zavartalanság, az elmélyülés és az intimitás gyönyörében.

www.titkoshazak.hu

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Kisebb fájdalom, gyorsabb felépülés - Ilyen az egynapos sebészet

Kisebb fájdalom, gyorsabb felépülés - Ilyen az egynapos sebészet

Napjainkban számos sebészeti beavatkozás egynapos sebészeti ellátás keretén belül is elvégezhető. Ehhez hozzájárult a technikai fejlődés, a minimal invazív technika térhódítása. A korszerű eljárás számos előnnyel bír a nyitott műtéttípushoz képest.
A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

- A húgyúti fertőzés a leggyakoribb bakteriális fertőzések közé tartozik, amely évente 150 millió embert érint világszerte.1 - A nők 50-60 százaléka élete során legalább egyszer találkozik a betegséggel.2 - A húgyúti fertőzés egyben a cukorbetegség egyik leggyakoribb hosszú távú szövődménye, amely súlyosabb lefolyású és rosszabb kimenetelű a 2-es típusú diabéteszben szenvedő betegek esetében.3 - A 2-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizált emberek 9,4 százalékának volt már húgyúti fertőzése, míg a cukorbetegségben nem szenvedők esetében az előfordulási arány csak 5,7 százalék.4
Új típusú dohány- és nikotintartalmú termékek: kevésbé káros alternatíva?

Új típusú dohány- és nikotintartalmú termékek: kevésbé káros alternatíva?

Miközben az utóbbi körülbelül két évtizedben világszerte érzékelhető volt a cigarettázás visszaszorulása (2007-ben 23% volt a dohányzók aránya, míg 2021-re 17%-ra csökkent), az új típusú, füstmentesként aposztrofált hevített dohánytermékek és elektronikus cigaretták forgalma növekszik. Az elmúlt években sok dohányos szokott át ezekre a termékekre és egyre nagyobb számban az addig nem dohányzó fiatalok is beleesnek általuk a nikotinfüggőség csapdájába. Hogyan működnek ezek az új termékek, és mit tudunk jelenleg az egészségügyi hatásaikról? Tekinthetők-e kevésbé káros alternatívának, illetve a leszokás eszközének? Dr. Cselkó Zsuzsát, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Országos Dohányzás Leszokást Támogató Módszertani Központjának vezetőjét kérdeztük minderről.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja