SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Ebbe a félelembe és fájdalomba bele lehet pusztulni" - kétgyerekes családapa tűnt el nyomtalanul

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-17
A 44 éves Nékám István Zoltán péntek reggel még felszállt Dorogon a vonatra, de a budapesti munkahelyére már nem érkezett meg. Felesége nagyon aggódik érte, azt mondta, Isti az utóbbi időben fogyott és fájdalmai is voltak, nagyon félt attól, hogy súlyos betegsége van.
"Ebbe a félelembe és fájdalomba bele lehet pusztulni" - kétgyerekes családapa tűnt el nyomtalanul

"Úgy érzem, ezt nem bírom ki, mert aki ismer, az tudja, mi tényleg hatalmas szeretetben éltünk"

Önkéntes tűzoltók, településőrök és civilek is csatlakoztak a 44 éves Nékám István Zoltán kereséséhez, de eddig nem jártak sikerrel. 

Felesége nemcsak a rendőrségtől, de az interneten is azonnal segítséget kért, azt írta: 

"Kérem, aki tud, segítsen! Reggel a 6.14-kor induló vonattal indult el Dorogról a Nyugati pályaudvar felé, de a munkahelyére nem érkezett meg.”

Hozzátette, a cellainformáció szerint a telefonját - amíg még működött - a rendőrség Piliscsaba, Pilisjászfalu és Úny háromszögében mérte be. 

Az összetört feleség a poszt alatt egy kommentben azt írta, hogy aznap még meleg öleléssel búcsúztak el egymástól, ahogy minden nap, hiszen évtizedek óta szeretik egymást és szeretetben nevelik két gyermeküket - írta meg a Bors.

Később a feleség azt írta a Facebookon, hétfőig már nem igazán nyomoz a rendőrség, mindannyian arra várnak ugyanis, hogy a MÁV vagy a rendőrség kiadja a felvételeket a keresőkutyás csoportoknak. 
 


 

Mint írta: 

"Két teljes nap telt el, zacskóban a pizsamái, a cipője, hogyha meg maradt némi nyoma akkor a kutyák érezzék, de érdemben nem történik semmi. A család keresi, ha valaki hasonló embert lát, mi azonnal indulunk a helyszínre”.

Azt is hozzátette, hogy férjének a család volt a mindene, nagy szeretetben éltek. 

"Ő az életem szerelme és a mindenem, igazi lelkitársai vagyunk egymásnak."
 

"Egymást ölelve es egymásba kapaszkodva vigasztalódunk és sírunk éjjel-nappal”

A feleség megosztotta azt az információt is, hogy férje az utóbbi időben sokat sírt, mert nehéz időszakon ment keresztül, pszichológusnál is járt. Beteg lett és erős fájdalmai voltak, ráadásul 20 kg-ot fogyott is a felesége elmondása szerint. 

"Úgy érezte az orvosok nem vizsgálják ki kellőképpen, hogy mi a rohamos fogyás es fájdalmainak az oka. Édesanyukájáról a napokban kiderült, hogy rosszindulatú daganatos es mivel az én édesanyám is rákos, Isti hordta kemoterápiára, nagyon félt, hogy magánál is hasonló betegség áll a rengeteg fogyás es fájdalmai mögött” – mondta az összetört a feleség.

"Félünk, hogy ezt a lelki terhet nem bírta. A lelkem darabokra hullott a fiaink összetörtek, a férjem csodálatos édesanyájával egymást ölelve es egymásba kapaszkodva vigasztalódunk és sírunk éjjel-nappal.”

A család arra kéri az embereket, hogy ha látta valaki a férfit, vagy tud róla valamit, akkor jelentkezzen. Különös ismertetőjegye a szája feletti anyajegy: 

"185 cm magas, őszes haj, barnás-zöld szem, utoljára viselt ruházata: fekete-kék dzseki, sötétkék farmernadrág, sötétkék pulóver és galléros póló, szürkés hátizsák. Ismertető jel a szája feletti anyajegy" – írta. 

Frissítés: Holtan találtak az eltűnt, kétgyerekes családapára Piliscsabán

Indexkép: Beáta Englohner / Facebook

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja