SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Jöhet még egy kis móka a nyári szünetre?

Családinet [cikkei] - 2022-08-30
Kalandozz és játssz a Pólusban, ahol a dumaszínházas Szabó Balázs Máté lesz a suliigazgató, így garantált az extra adag vidámság az iskolakezdés előtt.
Jöhet még egy kis móka a nyári szünetre?

Magyarország második leghosszabb ideje működő bevásárlóközpontja nemcsak fizikai mivoltában újul meg folyamatosan, de programjai között is mindig kínál valami újat. Ezúttal kéthétnyi tartalmas szórakozást a gyerekeknek és nyereményekkel kecsegtető vásárlási promóciót a felnőtteknek. Augusztus 22. és szeptember 4. között az üzletközpont egy vidám „iskolává” változik, hogy megkönnyítse a nyári szünet és az iskolakezdés közötti átmenetet. Minden diák, aki legalább három speciális tanórán részt vesz, a nem mindennapi élmények mellé oklevelet és játéktetoválást zsebel be.

Még egy kis móka belefér? - játéktetoválás

Senki ne gondolja, hogy hagyományos tanórákról lenne szó! A gyerekek irodalmi és matematikai ismereteit kvízek teszik próbára, a reflexgyakorlatok pedig a tornaórákra készítenek fel. A programok között is izgalmas kihívások várnak: az informatika órák résztvevői 3D nyomtatással, robotszumóval és robotok programozásával ismerkedhetnek, a technikaórákon pedig a kézügyességüket tehetik próbára a vállalkozó szelleműek. A földrajzórák az űrbe repítik azokat, akik kipróbálják a VR-szemüveges kalandot, a biológia élő állatokkal hozza testközelbe a hüllők világát, a fizikaórát pedig egy virtuális hullámvasúton tartják meg. A Pólusban található Kölyökpark játszóház is szórakoztató játékokkal és ajándékokkal készül.

Még egy kis móka belefér? a Pólusban

Idén a szülőknek is izgalmasabb lesz a szükséges tanszerek beszerzése, mert a húszezer forint felett vásárlók közül minden nap ajándékot (JBL fülhallgatót, Samsung tabletet vagy elektromos rollert) nyer egy szerencsés. A fődíj egy Sony Playstation 5 és Horizon Forbidden West játék.

A Pólus persze azokra a gyerekekre is gondol, akiknek a szülei nem tudják megvenni az iskolakezdéshez elengedhetetlen felszerelést. Az adományátvevő ponton bárki hozzájárulhat szükségtelenné vált, de még jó állapotban lévő iskolaszereivel a Pólus által 250.000 Ft-tal indított gyűjtéshez. Az eszközök és tanszerek célba juttatásáról a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (RÁTE) gondoskodik majd.

Még egy kis móka belefér? - tanszergyűjtés

Irány a Pólus, legyenek tele élménnyel a nyár utolsó napjai is!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja