A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

24. Lurdy Házi Lelkes Ásványbörze december 10-11-12-ig - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2021-11-26
 [X]

Semmi sem lehet szebb, mint amit a természet alkot. Évezredek, évmilliók kitartó "munkája" és a körülmények szerencsés összjátéka volt szükséges még a legelterjedtebb kristályok (pl. kvarcok) megalkotásához is. A természet nagyon kreatív. Ékkövei színben, formában és egyéb fizikai jellemzőiket tekintve igen változatosak. Az ásványvilág legjavával az évente többször megrendezésre kerülő Lelkes Ásványbörzéken találkozhat.
24. Lurdy Házi Lelkes Ásványbörze december 10-11-12-ig - Nyereményjáték!

Az év utolsó rendezvényére Advent 3. hétvégéjén, 2021. december 10-11-12-én, péntek – szombat - vasárnap kerül sor. A 24. Lurdy Házi Ásványbörze remek alkalmat kínál arra, hogy hazai vagy külföldi ásványokból, szikrázó drágakövekből, ékszerekből, egyedi kézműves alkotásokból, ásványi faragványokból és használati tárgyakból válasszon szeretteinek ajándékokat. A nagyszabású rendezvény 150 kiállítója szakmai tanácsokkal is segíti majd a választást.

24. Lurdy Ásványbörze

Miközben a felnőttek válogatnak, a gyerekek elfoglalhatják magukat azzal, amit igazán szeretnek: játszhatnak, alkothatnak. Sőt, az interaktív földtudományos játszóházban tanulhatnak is az ásványokról, a geológiáról (szombat-vasárnap). Az Aranymosóban próbára tehetik szerencséjüket, és apró kincsekkel gazdagodhatnak. A kreatív játszóházban olyan foglalkozásokon vehetnek részt, amelyek fejleszthetik kézügyességüket, és feléleszthetik alkotó kedvüket. A kreatív játszóház és az aranymosó a rendezvény mindhárom napján várja a kicsiket.  

24. Lurdy Ásványbörze

A karácsonyi forgatagot olyan érdekes programok és előadások színesítik, mint például a látogatóktól elzárt barlangok világát bemutató 3D vetítés, a világító ásványok bemutatója és a drágakő-csiszolás.  Az érdeklődők kiállítás keretében gyönyörködhetnek néhány neves hazai gyűjtő legértékesebb ásványkollekciójában.

24. Lurdy Ásványbörze

A Lelkes Ásványbörzék állandó szolgáltatása az ingyenes drágakő-meghatározás, amely a karácsonyi rendezvényen is elérhető lesz a látogatók számára.  Érdemes magával vinnie a rendezvényre azt az ékszerét vagy drágakövét, és a szakértő műszeres vizsgálattal határozza meg a követ, annak fajtáját, lényeges tulajdonságait. A drágakő-meghatározás mellett, a szervezők külön kiállítást szentelnek a szintetikus köveknek, utánzatoknak, ezzel is segítve az ismeretterjesztést.  

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

24. Lurdy Ásványbörze - plakát

A rendezvény helyszíne: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Nyitva tartás: péntek – szombat - vasárnap 10 órától 19 óráig

Jegyek elővételben: https://asvanyborze.jegyx1.hu

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre december 5. éjfélig és a helyes megfejtést beküldők között kisorsolunk 5 db páros belépőjegyet a 24. Lelkes Ásványbörze rendezvényre.

Sorsolás: 2021. december 6.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja