A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szilveszter gyerekekkel? Itt a tökéletes program!

Családinet [cikkei] - 2021-10-22
 [X]

Közeleg a téli szünet és vele együtt az ünnepek. Ilyenkor a szokásosnál is jobban szeretjük a szuper családi programokat. Szilveszter estére azonban nehéz olyan időtöltést találni, ami mindenkinek egyaránt izgalmas lehet, hiszen egy szilveszteri buli Budapesten nyilvánvalóan nem való gyerekeknek, miközben teljesen érthető, hogy a szülők szívesen italozgatnak még éjfél után is. A budapesti gyógyfürdők és országszerte számos wellness hotel is nyitva tart az év utolsó estéjén, így lehetőségünk nyílik kipróbálni, hogy milyen jó családi program a szilveszteri wellness és az éjszakai fürdőzés.
Szilveszter gyerekekkel? Itt a tökéletes program!

Vízi kalandra felkészülni!

A szilveszteri fürdő első hallásra unalmasnak tűnhet, hiszen a híres gyógyfürdők budapesten általában épp a felnőttek nyugalmát szolgálják. Azonban a wellness szállodákban többnyire található gyerekmedence, sőt, akár egész gyermek részleg is, ahol csúszdák, pancsoló medencék és más vízi kalandok várják a csemetéket. A habparty pedig tényleg csak a hab a tortán!


Ahol a kikapcsolódás kötelező…

Az éjszakai fürdőzés Budapest termálfürdőiben nem csak családbarát, de romantikus program is. Amíg a gyerekek játszanak, és főleg, miután lefeküdtek, a szülőknek lehetőségük nyílik végre egy kis minőségi időtöltésre kettesben. És persze szuper fürdők Budapesten kívül is találhatók az országban, így a főváros zajától távol töltheti az ünnepet, aki a szilveszteri éjszakai fürdőzés mellett dönt, mégis igazi kikapcsolódásra vágyik.

Szilveszter gyerekekkel? Itt a tökéletes program!


Elmerül az élményekben az egész család

Az éjszakai fürdőzés Budapesten és vidéken egyaránt családbarát program. A belföldi turizmus egy hatalmas szelete épül hazánk termálvizeire, így vidéken is élményekben gazdagon telhet a szilveszter: fürdő Budapest zajától távol, kirándulás a természetben, vacsora a helyi vendéglőben - számtalan lehetőség vár azokra is, akiknek az éjszakai fürdő mellé belefér még néhány program. A Budapest New Year oldalán számtalan program böngészhető, ha külföldi barátokkal indulnánk el a szilveszteri éjszakába.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja