SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Belefáradt a 24 órás szolgálatba? Jól esne egy kis kényeztetés?

Családinet [cikkei] - 2010-10-14
 [X]

A kiegyensúlyozottság 3 titka: pihenés+kényeztetés+feltöltődés, azaz wellness, miközben gyermeke is jó kezekben van
Belefáradt a 24 órás szolgálatba? Jól esne egy kis kényeztetés?

HotelKevesen vannak azok, akiket ne kínzott volna még a kimerültség és az ezzel együtt járó fáradtság, kedvetlenség, vagy hasogató fejfájás, feszülő hát, merev nyak. A mindennapi rohanással teli életmód, az örökös időhiány nem engedi, hogy igazán odafigyeljünk magunkra. Pedig egy kis tudatossággal, és a pihenés módjának megfelelő megválasztásával ezek a tünetek csökkenthetők, sőt elkerülhetők.

Kevesen tudják, hogy Budapesttől alig egy órára, Cegléden 4-csillagos színvonalú szállodában a fenti tünetek kezelésére felkészült gyógyászati és wellness centrum segít abban, hogy újult erővel tudjunk szembe nézni a mindennapok kihívásaival. 

Lendvai Hajnalka, a Best Western Hotel Aquarell**** óvónénijének gyermekprogramjai játszóházgarantálják, hogy amíg Ön igazán kipiheni magát, gyermeke is jól szórakozik. Hajni néni gyakorló édesanyaként tudja, mennyi odafigyelést igényelnek a mindig kíváncsi és aktív csöppségek. A gyermek és a szülő számára is építő és izgalmas kaland minden együtt töltött perc, de szükséges a megérdemelt pihenés is.

Ennek tudatában, és 15 éves, gyermekekkel eltöltött óvónői tapasztalat birtokában állítja össze a szórakozást és izgalmakat, de sok-sok pihenést is biztosító játék- és wellness programokat.
Így biztosított a valódi pihenés a mamának, hiszen a gyermekekre szakképzett óvónő vigyáz.
 
 
medenceMi vár a felnőttekre? 
A szálloda wellness centruma 600 m2-en beltéri élménymedencével, gyógyvizes ülőmedencével és egy nagy pezsgőfürdővel, nyáron napozóterasszal biztosítja a feltöltődést, a szaunavilágban finn- és bioszauna, gőzkabin, valamint hideg merülő medence és dézsazuhany segít az ellenálló képesség erősítésében.
A fizikoterápia, tangentor kád, szénsavas fürdő, Vichy-zuhany, Kneipp-taposó, vagy akár fitnesztermünk kardio gépei nemcsak gyógy terápiaként hasznosak, hanem betegségek megelőzésére is. 
Élvezhetjük a Caracalla pezsgőmasszázs, vagy a testterápiák egyik fantasztikus találmányának, az infrakapszulának jótékony hatását, emellett masszázsok és testkezelések széles skálája járul hozzá a tökéletes kikapcsolódáshoz és megújuláshoz.
 
Aranyhegy éttermünket kiváló konyhája miatt nagyon szeretik vendégeink. A reggeli és a étteremvacsora bőséges svédasztallal kényeztet. Grillteraszunkon frissen sült ínycsiklandó ételek, lobby bárban kávékülönlegességek és a ház cukrászatában készült finom sütemények csábítanak. A kicsikre is gondoltunk természetesen, őket gyerekmenüvel várjuk.
 
Vendégeink mindemellett sokféle kikapcsolódási lehetőség közül válogathatnak. Házon belül gyermek játszószoba gyermek animációval és szabadidő szoba billiárddal, tájfun, és csocsó asztallal áll rendelkezésre. Hétvégenként a felnőttek az XO-bárban kapcsolódhatnak ki. 
 
szobaCegléden egy városnéző séta során érdemes megnézni a Kossuth Múzeumot és az egyedülálló Dobmúzeumot. Pálffy István 100 legjobb magyar bor 2010 c. könyvében is megjelent, a Ceglédbercel határában található Kökény és fia Családi Borászat borkóstolóval és pincelátogatással, kicsit távolabb, Újszilváson a Bolyhos pálinkafőzde pedig a magyar hungarikummal várja a vendégeket.
 
Továbbá méhészeti bemutató mézkóstolással, biciklitúra a környéken, és gokart lehetőség szolgálja még a kikapcsolódást. A lajosmizsei Új Tanyacsárdában ajánlott program a lovasbemutató és kocsikázás, méneshajtás, tanyalátogatás és ismerkedés őshonos magyar állatokkal.
 
Akár hétvégi stressz oldó wellness-pihenés, akár többnapos feszültségmentes kikapcsolódás a cél: a Best Western Hotel Aquarell**** szeretettel várja vendégeit.

Aktuális ajánlatokért tekintse meg a www.aquarellhotel.hu weboldalt.
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja