SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ingyenes balatoni strandok: 22 kiváló hely, ahol ingyen mártózhatsz meg a Balatonban

Szász Anna [cikkei] - 2017-07-20
Benned is szép emlékek élnek, amikor a balatoni nyarakra gondolsz? Akkor nagyon fogod szeretni alábbi összeállításunkat. Összegyűjtöttünk számos ingyenes strandot a tó partján - ezek legalább annyira színvonalasak, mint fizetős társaik, sőt: van köztük néhány, amely nemhogy felveszi a versenyt, még jobb szolgáltatásokat is kínál.
Ingyenes balatoni strandok: 22 kiváló hely, ahol ingyen mártózhatsz meg a Balatonban

Figyelem! Cikkünk tájékoztató jellegű, 2017-ben frissült utoljára!

"Ültünk a mólón és néztük, hogy járja a táncát a vízen a fény" - szól a régi sláger. A Balaton fénye nem kopott meg a hosszú évek alatt sem. Mennyi szerelem szövődött a parti naplementékben, hány és hány gyermek töltötte a teljes nyarat felhőtlenül lángosok és palacsinták között a magyar tengernél?

Van néhány szabadstrand, amit idén fizetőssé tettek, így ezek nem szerepelnek a listában (például Tihany Sajkod, Zánka, Siófok Nagystrand). Ne lepődj meg, ha ezeken a strandokon már belépőt kell fizetned!
Csobbanhatunk?


1. Gödrös, Tihany

Füredről érkezve az első lehetőségnél hajts balra, Tihany irányába. Ezen az úton haladva éred el Tihany szabadstrandját, a Gödröst. A strand nem zsúfolt, kényelmesen el lehet férni. Betonozott part és gyorsan mélyülő víz jellemzi, ezért inkább nagyobb gyermekes családoknak, baráti társaságoknak ideális. Fürdés közben a Balaton felvidékben és a vízen ringó vitorlások látványában gyönyörködhetünk. Aki egy kis árnyékra vágyik, az út túloldalán talál fás részt. Ezen az oldalon vannak a lángost vagy könnyű ebédet kínáló vendéglátóegységek, és a parkoló is. A strandtól pár méterre kalandpark is van. Tihanyba bringaút vezet.
 

Hol van Tihany Gödrös strandja?

Cím: 8237 Tihany, Lepke sor


2. Somos, Tihany

A festői szépségű félszigeten egy kicsit tovább haladva még egy szabadstrandra bukkanhatsz. A mólótól nem messze található, kicsit kisebb, mind a Gödrös. Nyugalmas, kellemes strand. A parkolásért fizetni kell. A placc itt is betonozott, a víz minősége jó, de gyorsan mélyül. A területen van WC és egy átöltözésre alkalmas terület. Tihanyban annyi szép látnivaló van, strandolás előtt vagy után keressétek fel ezeket!
 

Hol van Tihanyban a Somos?

Cím: 8237 Tihany, Somosi-öböl


3. Platán szabadstrand, Örvényes

A vonatállomástól kellemes, 10 perces sétával érhető el a kicsike, de annál barátságosabb örvényesi strand. Az apróságoknak mászóvár épült, homokozóval. A körbekerített strandon rengeteg árnyékos részt találsz. Vízibicikli bérlésére is van lehetőség. Ebédidőben ne hagyd ki a lángost, rég ettem már ilyen finomat. Nem tocsog a zsírban, elég vastag a tésztája és akkora, hogy akár két főnek is elegendő. Az ebédet pingpongozással, homokos focipályán, vagy strandröplabdával dolgozhatod le. A toalett szintén ingyenes, tusoló és öltöző is van. Aggodalomra semmi ok, ha otthon felejtettétek a labdát, tudsz venni a strandcikket árusító boltban.
 

Hol van a Platán szabadstrand?

Cím: 8242 Örvényes, Fürdő u. 41.


4. Szabadstrand, Keszthely

A Keszthely Déli szabadstrandjaként ismert strand jól megközelíthető kerékpárral. Aki a nyugalmat, csendet keresi, szívesen fog itt csobbanni egyet. A Helikon parktól délre a bicikli út mellett találod meg. A meder kicsit kavicsos, egy tengeri cipőben kényelmesebb lesz a fürdőzés. Büfé és nyilvános WC is van. A pázsitot rendszeresen gondozzák. Keszthelyen remek szálláshelyeket találsz, érdemes pár napot maradni és felfedezni a környéket. A Festetics kastély lenyűgöző, kertjében andaloghatunk, piknikezhetünk. Keszthelytől pedig néhány kilométerre van Hévíz, mely hőforrása és tava világhírű, kedvelt turistaparadicsom. Keszthelyen találod a Balatoni Múzeumot is, mely izgalmas látnivalókkal szolgál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
 

Hol van a Déli Szabadstrand?

Cím: 8360 Keszthely, ÉSz 46,7365, KH 17,2438
Keszthely utolsóként megmaradt szabadstrandja a Helikon strandtól a bicikliúton déli irányba haladva közelíthető meg. Autóval pedig a bicikliút melletti murvás úton juthatunk el a strandra.


5. Csicsergő sétány Balatonberény

Idilli hangulatú, romantikázásra remek választás a kevesek által ismert Csicsergő sétány szabadstrandja. Tájképe mesébe illő, nádas, fövenyek, ligetek, szigetekkel tagolt partszakasz fogadja az ide érkezőt. A vízbejutást stégek és lépcsők segítik, a terület füves, ápolt. Mosdó is van és parkolni is ingyen lehetséges. Zsúfoltság nincs, sok hely lesz a törülköződnek.
 

Hol van a Balatonberényi Csicsergő sétány szabadstrand?

Cím: 8649 Balatonberény, Csicsergő sétány


6. Balatonkeresztúr, szabadstrand

Keresztúr partszakasza mindösszesen egy kilométer hosszú, igazi retro érzést kölcsönöz. Hűs árnyékot adó fák, gondozott füves terület várja a fürdeni vágyókat. A vízbe egy nádassal szegélyezett pallón mehetsz be. A víz sekély, kisgyerekekkel is tökéletes választás. Van néhány régi, de használható mászóka a csemeték legnagyobb örömére. Az egészen kicsik is biztonságban pancsolhatnak a fövenyes partszakaszon. Akik az eldugottabb strandokat keresik, imádni fogják!

Hol van Balatonkeresztúr szabadstrandja?

Cím: 8648 Balatonkeresztúr, Vitorlás u.


7. Balatonmáriafürdő strandjai

Bár kevesen ismerik, szerencsére Balatonmáriafürdőn több a szabadstrand, mint a fizetős. Mintegy 8 kilométeres partszakasza van.
 

Zagytéri szabadstrand

A strandot kisebb játszótér színesíti, füves, ápolt placcon napozhat a család. Van mellékhelyiség is, illetve kényelmes padokon merülhetünk el gondolatainkban, vagy a táj szépségében.
 

Hajóállomási szabadstrand

Strand különlegessége, hogy a móló közelében helyezkedik el, kellemes sétát biztosítva ezzel a kikötőnél. Akár vízibiciklizni, csónakot bérelni is lehet. Büfében csillapíthatod éhséged. Játszótér itt is van.
 

Polgár utcai szabadstrand

Jól fog esni a korgó gyomornak a büfében kapható lángos, ezen a partszakaszon is van ugyanis büfé. A gyerekekre is gondoltak, homokozót építettek számukra.
 

Szabadság utcai szabadstrand

Ezt a partszakaszt azok fogják kedvelni, akik csendre és békére vágynak. Itt nincs nyüzsgés. Étkezési és ivási lehetőség nincs, így otthonról hozott szendvicsekkel tudtok jóllakni. Vízbejárók, illemhelyiség, árnyas fák teszik komfortosabbá a helyet.
 

Őrház utcai strand

A kicsiket a homokozó és a játszótéri eszközök fogják lekötni, de a sekély vízben is jókat pancsolhatnak. A strand bejáratánál több vendéglátóegység kínálata közül tudtok harapnivalót választani.
 

Őz utcai strand

Picike, de gondozott. Büfé üzemel, főszezonban vízibiciklit lehet kölcsönözni.


8. Balatonfenyves szabadstrandjai


Balatonfenyves-Alsó szabadstrand

A vasútállomástól 1-2 perc sétára van Fenyves-Alsó szabadstrandja, mely az utóbbi években jelentős korszerűsítéseken esett át. A parton ingyenes sportparkot és játszóteret is találtok. A gyerekek élvezettel csúszdáznak, hintáznak, mászókáznak. A sportolást kedvelőknek röplabdapálya, focipálya került kialakításra. A büfék széles étel- és ital kínálattal várnak, esténként pedig táncolhattok is hétvégén. A strand mellett ingyenesen használható mosdót és zuhanyozót is találtok.


Nagystrand

Ez a strand az egész családnak tetszeni fog, könnyen lehet, hogy idén nyáron nem csak egyszer fogjátok felkeresni. Egyszerűen megközelíthető, a település központi részén van, Balatonfenyves állomástól pár percre. Kisgyermekesek körében az egyik legkedveltebb strand, homokos, lassan mélyülő partszakasszal. Évente ellenőrzött játszótereken és ugráló asztalokon is eltölthetik idejüket a pöttömök. Vízibicikli kölcsönzés működik a területen. Több büfében is megebédelhetünk, lángos, pizza, hamburger szerepel az étlapon. Vízimentők és elsősegély nyújtók is dolgoznak a parton. A Balatonpart utca vonalában találod. Ingyenes mosdót is találtok a parton.


Pozsony utcai szabadstrand

A gyerekek biztonságban fürdőzhetnek a lassan mélyülő, homokos partszakaszon. Ingyenesen használható zuhanyzókat, mosdókat helyeztek el. A strand nem nagy, de vize kiváló. Vendéglő szolgálja a finom falatokat.
 

Csalogány-közi szabadstrand

A partról csodálatos kilátás nyílik Balaton felvidék vonulataira. Miközben elmerengsz azon, hogy melyik hegy szemez veled a túlsó partról, gyermeked önfeledten száguldozhat egyik játéktól a másikig. Strandfelügyelő vigyázza nyugalmatokat, a büfék pedig biztosítják számotokra a hűsítő jégkrémet, egytálételeket, hot-dogot, palacsintát.
 

István király utcai szabadstrand

Fenyves északi részén helyezkedik el. Családias hangulatú, idilli partszakasz. Mosdó, öltöző, játszótér itt is található. Fenyőstrandként is szokták emlegetni, a bejáratánál lévő vendéglő miatt.


9. Fonyód-Alsóbélatelep szabadstrand

A bélatelepi vasútállomásnál kell keresni a bejáratát, melyből sok jóra nem következtethetünk. Azonban kellemes meglepetést fog okozni. A strand sokszínű, minden korosztály talál magának megfelelő partszakaszt. Vitorlás- és csónakkikötő is helyet kapott. A bejáratnál lévő büfé terasza közvetlenül a vízparton fekszik. A strandon lábtengó, strandröplabdapálya került kialakításra. A gyermekeknek lekerítettek egy kis öblöt, ahol önfeledten tapicskolhatnak a vízben és mindenféle erődítményeket építhetnek a homokos parton. A strandon bőven van fa, az árnyékot kedvelők is jól fogják magukat érezni.

Hol van Fonyód-Alsóbélatelep szabadstrandja?

Cím: 8640 Fonyód, Vitorlás utca


10. Fonyód szabadstrandjai

A déli part szerencsére bővelkedik ingyenes strandokban. Fonyódon sincs ez másképp, több lehetőség közül is lehet választani.
 

Városi szabadstrand

A strandot a Vitorlás utcánál találod (Ez Fonyód Vitorlás utcája, nem azonos Bélateleppel). Két bejárata is van, egy a vasút felől, egy pedig a strand túlsó felén. A gyermekek a fürdés mellett játszótéren vezethetik le energiájukat. Öltöző, illemhelyiség, büfé emeli a kényelemérzetet. Itt sem feledkezhetünk meg a kilátásról, Badacsony vidéke nyújtja a felemelő látványt. A szülők és a gyerekek kedvence a parton található szökőkutas medence.
 

Árpád parti szabadstrand

Fonyódliget városrészben várja a kikapcsolódni vágyókat az Árpád part utcában lévő szabadstrand. Hangulata családias. Egy-két szórakoztató elem is kihelyezésre került, így van játszótér és tollaslabda pálya is. A strand különlegessége az óriáscsúszda, mely régebbről maradt itt, de remekül használható.


11. Platán strand Balatonboglár

Bőven akad a napozásra hely, de az árnyékos részt előnyben részesítők se maradjanak otthon. Évek óta nagy népszerűségnek örvend Balatonboglár strandja, amit a Balaton egyik legjobb strandjaként tartanak számon. Színvonalas, több szórakoztató és vendéglátó egység várja a strandolókat. Sportolni a vízben és a parton egyaránt lehetséges. A játszótéren olyan elemek is megtalálhatók, mint a mászóvár, hinta, homokozó. Délutánként részt vehettek szervezett sport- és gyermekprogramokon. A strandon épült meg a Buborék Élményfürdő, mely elsősorban az 1-6 éves gyermekek igényeihez igazodik. Csúszdák, vízi- és szárazföldi játékok kötik le a gyerkőcök figyelmét. A Buborék külön belépőjegy ellenében látogatható.
 

Hol van a Platán strand?

Cím: 8630 Balatonboglár, Parti sétány


Balatonboglár kisebb szabadstrandjai

Bogláron még két szabadstrandot találunk, melyek kisebbek a Platánnál, de gondozottak, füvesítettek. A Vasas utcai Fonyód irányába haladva érhető el. Mellékhelyiség, öltöző itt is kialakításra került. A másik szabad strand a Vejtei sétányon van. Az árnyékot platánfák adják, a vízbejutást lépcsők segítik. Bár a két strand kevésbé népszerű, mégis ugyanolyan rendezettek. Ideális azoknak, akik a csendet, nyugalmat keresik.


12. Balatonlelle szabadstrandjai

Balatonlellén 4 km-es hosszúságban találhatsz ingyenes partszakaszokat. Ezek jól kiépítettek, a víz fürdésre alkalmas.
 

Nyugati szabadstrand

A hajóállomástól nyugatra helyezkedik el. Kedvelt a családok körében, sekély, lassan mélyülő, homokos partja miatt. Ápolt gyepén kényelmesen napfürdőzhetsz. Az apróságok kedvence a játszótér, a sportos vendégeké a tenisz- és strandröplabda pályák. A területen kalandparki élményekben is részed lehet. A bátrakat óriáscsúszda várja.
 

Szirom közi szabadstrand

Balatonlelle-felső vasútállomás közvetlen közelében helyezték el a bejáratot. Büfét is itt találsz, mint ahogy mosdót és zuhanyzót is. A víz öbölszerűen találkozik a parttal, gyerekek és felnőttek egyaránt szeretnek itt strandolni. 


Határ utcai szabadstrand

A strand Balatonszemeshez közel esik. A gyerekeket mászóka és homokozó várja. Sok fa van, ezért a napot kevésbé szeretőknek is jó választás lehet ez a partszakasz.


Csöpi közi szabadstrand

Kis méretű, ápolt strand, kellemes füves területtel. Egy nyaranta üzemelő ABC teszi még élhetőbbé. WC rendelkezésre áll.

Lellén még három kevésbé ismert szabadstrand is van: Hullám utcai, Árvácska utcai, Akácvirág utcai.


13. Balatonszemes szabadstrand

Szemes hivatalosan fürdőzésre kijelölt strandja a Berzsenyi utcai strand. Óriási sakktáblán játszhatunk sakkpartit, utána pedig vízibiciklivel tekerhetünk keresztül-kasul a vízen. Az aktív pihenésre vágyók focizhatnak, röplabdázhatnak a pályákon. A picik sem fognak unatkozni, a sekély víz számukra is ideális fürdéshez, de EU-s szabványoknak megfelelő játszótéren is fejleszthetik mozgáskultúrájukat, képességeiket. 3 büfé biztosítja, hogy senki ne menjen haza üres gyomorral. A strand mellett élményfürdő került kialakításra, mely belépődíj fizetése után használható.

Nem hivatalos strandok: 
Ezek a strandok is ugyanúgy alkalmasak strandolásra, napozásra, szabadidő eltöltésére.


Vigadó strand

Az Ady Endre utcáról közelíthető meg. 600 méteres partszakasz, vízbe jutást segítő lépcsők várják az ide érkező vendégeket. Homokos sportpályák is vannak. Étkezési lehetőség is van és vízibiciklit is lehet kölcsönözni.


Hullám utcai strand

Ezen a strandon is megtalálható minden, ami egy felhőtlen nap eltöltéséhez szükséges: kosárlabda palánk, focipálya, játszótér és vendéglátóegységek gondoskodnak a jó közérzetről. A Vadvirág kemping és a Tetves patak közötti részen terül el.


14. Balatonőszöd községi strand

Finom lángos és kiváló természeti adottságok jellemzik Őszöd ingyenes partszakaszát. Hivatalosan fürdésre nem jelölték ki, de funkciójában ugyanúgy működik, mint a többi szabadstrand. Lehet röplabdázni, focizni, játszótéren hintázni. A parton egy sétány kanyarog, mely idilli hangulatot varázsol. A sétány éjszaka erős fénnyel kivilágított, így akár megejthetünk egy éjszakai fürdőzést is. A ligetes-fás strandon mintha megállt volna az idő. Ezt a strandot a csendesebb nyaralásra vágyóknak találták ki.


Hol van Balatonőszöd község szabadstrandja?

Cím: 8637 Balatonőszöd, Tündér utcán át megközelíthető


15. Balatonszárszó, Bendegúz téri szabadstrand

Szárszón két szabadstrand áll rendelkezésre. A kisgyermekes családok is szeretik a Bendegúz téri strandot, hiszen a pindurik is remekül ki tudnak kapcsolódni a játszótéri játékok és homokozó mellett. A víz sekély, úszáshoz sokat kell begyalogolni, de bármilyen labdázós, közös családi fürdőzéshez szuper hely. Rendezzetek homokvár építő versenyt! A bejáratnál lévő büfében finomságokkal kényeztethetitek gyomrotokat.


16. Balatonszárszó, Móricz Zsigmond utcai szabadstrand

Színes fajátszótér és homokozó is fogadja gyermekes családokat. Sok fa van, és jó nagy terület, kényelmesen el lehet férni, nincs tolongás. A víz nyáron kellemes hőmérsékletűre melegszik, selymesen simogató. Babák is élvezik benne a pancsolást.


17. Szántód strandjai

A balatoni felhőtlen, vidám nyárhoz Szántód több szabadstranddal is hozzájárul.


Rigó utcai szabadstrand

A területen kevés fa van, ezért elsősorban a napimádók körében arat sikert. Szép füves, gondozott parton heverhetjük ki a munka fáradalmait. WC, büfé emeli a komfortfokozatot.
 

Juhász Gyula utcai szabadstrand (Beach Party)

A vízbe egy aprócska szakaszon jutunk, de a part annál nagyobb. A bejáratánál lévő épületben enni- és innivalót, mosdókat találunk. A strand barátságos, családias jellegű.


18. Zamárdi szabadstrandjai

Zamárdi közel 10 km-es partszakasszal büszkélkedhet. Több kisebb-nagyobb szabadstrandja is van, melyek jól felszereltek. Öltözők, zuhanyzók, illemhelyek, játszóterek szinte mindegyiken vannak.


Nagystrand

3 kilométeres partszakaszon élvezhetjük a Tihanyi-félsziget fenséges panorámáját, a víz üde hullámait. Miközben hideg jegeskávét kortyolsz, gyermeked a játszótéri játékok között élvezheti a nyári vakációt. A mólónál gyakorta vannak családi rendezvények. A strand színvonala meghaladja egyik-másik fizetős társáét, A Sound fesztivál is ezen a strandon kap helyett minden évben. Kiváló ételek, italok, gondozott sétány, öltözők, zuhanyzók várják az éhes vendégeket.

Hol van a Nagystrand?

Cím: 8621 Zamárdi, Margó Ede sétány


Keszeg utcai szabadstrand

A strandról a Tihanyi Apátság látványa tárul eléd, mely még élvezetesebbé teszi az itt eltöltött időt. Teniszezésre is nyílik lehetőség. A sekély vízben az ovisok és iskolások is élvezik a lubickolást. A strandon alapfelszereltség a büfé és mellékhelyiség.


T-Beach szabadstrand

A Táncsics utca végén található strand nevét az utcáról kapta, T, mint Táncsics Beach. Homokos és kavicsos partszakasz is rendelkezésre áll. Sportszerek bérlésére itt is lehetőség van, akár szörfözni, akár kajakozni szeretnél.


19. Siófok, Újhelyi strand

Siófok a Balaton egyik legnépszerűbb üdülőhelye. Két ingyenes parttal is kényezteti a nyaralókat.

Az Erkel utcáról letérve érjük el a szabadstrandot. Büfék, kölcsönzők és értékmegőrző szolgáltatás is igénybe vehető. Pihenésre és sportolásra is ideális terület, még csúszda is van. A part menti víz sekély, de nem kell sokat gyalogolnia annak sem, aki úszni szeretne.
 

Hol van az Újhelyi strand?

Cím: 8600 Siófok, Szigliget u. 2.


20. Siófok, Ezüstpart szabadstrand

Zamárdi irányába haladva lelhető fel Siófok másik ingyenes strandja. Több vendéglátó egységet is kialakítottak, a csöppségeket játszótér várja. Épített sportpályákon mozoghatunk kedvünkre, miután megmártóztunk a Balatonban. Az Ezüstpart mintegy 3 km hosszúságú.
 

Hol van az Ezüstpart szabadstrand?

Cím: 8600 Siófok, Deák Ferenc sétány


21. Gumirádli szabadstrand, Balatonakarattya

Kissé nehézkesen megközelíthető Akarattya szabadstrandja. Mintha az idő is megállt volna kicsit, a strand a felújítások ellenére is kissé retro külsejű. A vízbe jutást lépcsők segítik. Eleinte kissé kavicsos a meder, de beljebb sétálva már kemény iszapon járhatunk. A gyerekek csúszdás játszótéren fáraszthatják magukat. A szokásos lángos, palacsinta variációt kérjétek a büfében. Rengeteg lombos fa található a területen, de napozásra is van hely.
 

Hol van a Gumirádli szabadstrand?

Cím: 8172 Balatonakarattya, Aligai u.


22. Alsóréti szabadstrand, Balatonkenese

Az Alsóréti strand idilli, kis területű, családok körében népszerű. Közvetlenül a bejárat mellett találjuk a büfét, egy másik épületben pedig az öltözőt, illemhelyeket. Csak úgy repül az idő a homokos partszakaszon.


Hol van az Alsóréti szabadstrand?

Cím: 8174 Balatonkenese, Parti stny. 61.

Indexkép: Heather Cowper / flickr

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja