SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vitorlát bonts! - 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor, Piliscsaba

KÖSZI Egyesület [cikkei] - 2022-06-03
Kölyök turnus: 3-8. osztályosoknak, 2022. július 24-30.
Kamasz turnus: 7-12. osztályosoknak, 2022. augusztus 7-13.
Idei mottó: “Vitorlát bonts!"
Vitorlát bonts! - 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor, Piliscsaba

Néha úgy érzed, élsz, mint hal a vízben, máskor meg inkább csak a zavarosban halászol? Minden változik körülötted, és te csak próbálod meglovagolni a hullámokat? Életünkben rengetegszer szembesülünk a változás különböző formáival – új iskola, költözés, változó barátságok... De tudjuk, merre visz életünk hajója, és hogyan tarthatnánk biztosan a kormányrudat? Idén nyáron a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborban egy fergeteges nyomozásban változásokkal és változtatásokkal találkozunk, s nem csak meg kell találnunk történetünkben a tettest, de fel kell kavarnunk az állóvizet is a szereplők körül. Miközben pedig vitorlát bontunk, talán a bennünk és a körülöttünk lezajló folyamatokat is jobban megérthetjük.

A KÖSZI Nyomkereső detektív táboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net

A tábor Facebook-eseménye:

Vitorlát bonts! - KÖSZI Nyomkereső detektívtábor KÖLYÖK (1.) turnus 

Vitorlát bonts! - KÖSZI Nyomkereső detektívtábor KAMASZ (2.) turnus

Információ: Tihanyi Hanna

+36 20 361 7056, koszi@koszi.net

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja