SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vitorlát bonts! - 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor, Piliscsaba

KÖSZI Egyesület [cikkei] - 2022-06-03
Kölyök turnus: 3-8. osztályosoknak, 2022. július 24-30.
Kamasz turnus: 7-12. osztályosoknak, 2022. augusztus 7-13.
Idei mottó: “Vitorlát bonts!"
Vitorlát bonts! - 21. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor, Piliscsaba

Néha úgy érzed, élsz, mint hal a vízben, máskor meg inkább csak a zavarosban halászol? Minden változik körülötted, és te csak próbálod meglovagolni a hullámokat? Életünkben rengetegszer szembesülünk a változás különböző formáival – új iskola, költözés, változó barátságok... De tudjuk, merre visz életünk hajója, és hogyan tarthatnánk biztosan a kormányrudat? Idén nyáron a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborban egy fergeteges nyomozásban változásokkal és változtatásokkal találkozunk, s nem csak meg kell találnunk történetünkben a tettest, de fel kell kavarnunk az állóvizet is a szereplők körül. Miközben pedig vitorlát bontunk, talán a bennünk és a körülöttünk lezajló folyamatokat is jobban megérthetjük.

A KÖSZI Nyomkereső detektív táboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net

A tábor Facebook-eseménye:

Vitorlát bonts! - KÖSZI Nyomkereső detektívtábor KÖLYÖK (1.) turnus 

Vitorlát bonts! - KÖSZI Nyomkereső detektívtábor KAMASZ (2.) turnus

Információ: Tihanyi Hanna

+36 20 361 7056, koszi@koszi.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja