A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ringat a víz - 26. KÖSZI Napvető mesetábor (napközis) 1-4. osztályosok számára, Budapest, 2022. július 4-8.

KÖSZI Egyesület [cikkei] - 2022-06-03
Táborozókat vár a KÖSZI!

Idén nyáron is megrendezi a KÖSZI a Napvető mesetábort, ahova 1-4. osztályos diákokat várnak. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, készségfejlesztő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen hét során.

Idei mottó: “Ringat a víz"
Ringat a víz - 26. KÖSZI Napvető mesetábor (napközis) 1-4. osztályosok számára, Budapest, 2022. július 4-8.

A forró nyárban nincs is jobb, mint egy hűsítő csobbanás. Ha a valóságban nem is vihetünk el a tengerpartra, képzeletben nagy hullámok közé és a tengerek mélyére utazunk Veled. Vajon mit tanulhatunk a régi hajósoktól, és hogyan győzhetjük le a félelmeinket? Miről mesélnek a mélytengerek lakói, és hogyan lehetünk a barátaik? Hogyan válik gyógyítóvá a víz, és mi oltja igazán a szomjunkat? Ha kedvet kaptál a vizes kalandokhoz, és vonz a mesék világa, nagyon várunk Téged is a KÖSZI Napvető mesetáborban!

A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

 

A táborral kapcsolatos fontos információkat (költséghozzájárulás, bővebb táborleírás, technikai részleteket, jelentkezés) a KÖSZI honlapján olvashatja el: www.koszi.net

A tábor Facebook-eseménye:

Ringat a víz - KÖSZI Napvető mesetábor

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

 

Információ: Tihanyi Hanna, operatív és közösség koordinátor

Telefon: +36 20 361 7056

E-mail: koszi@koszi.net 

Korosztály: 1-4. osztályosok (2021/2022-es tanévben)

Helyszín és időpont: Budapest, Zugló, 2022. július 4-8.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja