A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szilveszteri buli gyerekkel is meg nem is?! Szuper ötlet!

Családinet [cikkei] - 2013-12-15
 [X]

Évről évre felmerül a kérdés a Családinet olvasói között, hogy hogyan ünnepeljék a Szilvesztert gyerekekkel, ha nincs lehetőség barátostul hotelek drága wellness ajánlatait igénybe venni, de otthon nem az igazi bulit rendezni. Idén először erre is született megoldás!
Szilveszteri buli gyerekkel is meg nem is?! Szuper ötlet!

Adott apa és anya, vagy akár egy baráti társaság kisgyerekekkel, akik szeretnék megünnepelni az év utolsó napját. 

Legtöbbünk előtt ilyenkor három választás áll: egy gyerekprogramot is hirdető szállodába menni, vagy a nagyszülőkre bízni a gyerekeket és - bármennyire is szeretnének velünk jönni - nélkülük szilveszterezni, vagy otthon maradni.

Sokan ez utóbbit választják és otthon rendeznek szilveszteri bulit, de utólag sokan belátják, hogy ez így nem az igazi.
A kisgyerekek igazi energiagolyók, akiket nem lehet kifárasztani – és persze a szülőket se hagyják szórakozni. 5 percenként, egymást váltva állnak elő valamilyen kéréssel, legalább egy közülük biztos a szüleit nyúzza, és arra is vigyázni kell, hogy ki hogy beszél, mert még meghallja valaki azt a szót amit nem kéne. 
Ahogy közeledik az éjfél, úgy álmosodnak a gyerekek: a kisebbekkel talán az elején még könnyebb, hamarabb ágyba dughatjátok őket, de az iskoláskorú gyerekek már szeretnek éjfélig, vagy még tovább fent maradni, így addig szórakoztatnotok kell őket valahogyan.

Jó lenne legalább egyszer, az év utolsó napját úgy ünnepelni mint régen, nem akar senki túl korán megöregedni! 

A Gyerekcenter játszóház fergeteges dolgot eszelt ki! 

Egy hatalmas, 3000 négyzetméteres területen várják a családokat, ahol december 31-én délutántól a partyhelyiségek egy nagy táncparketté alakulnak szilveszter éjszakára, mellette, a játszó-részen pedig addig játszhatnak a gyerekek, amíg csak bírnak. 

Gokart pálya, vízidodgem és még számtalan játék lehetőség található, amitől a gyerekeknek is igazi élmény lesz a Szilveszter.

Amíg gyermekek önfeledten játszanak, a felnőtteket zeneszó várja a táncparketten, de aki megéhezett beülhet a Gyerekcenter büféjébe, ahol kellemesen beszélgetni is lehet, miközben szemmel tarthatók a gyermekek és nem kell aggódni a testi épségükért sem.

A belépő magában foglal egy kölyökpezsgőt, virslit kiflivel és reggelit felnőttnek, gyereknek egyaránt.

És most jön a pláne: ha elfáradtak a lurkók a játékban, nem kell éjfél előtt hazaindulnotok, hogy lefektessétek őket, hiszen most külön helyiségben alhatnak a gyerekek hálózsákokban, de alhatnak akár ugrálóváron, vagy trambulinon is!:)

Ti pedig élvezhetitek a felhőtlen szilveszteri éjszakát abban a biztos tudatban, hogy gyermeketek jó helyen, jó kezekben van és úgy gondol Rátok, mint a legjobb fej szülőkre az egész világon. 

Lehet ennél jobban kezdeni az újévet?!:)

Ha érdekelnek a további részletek, látogass el a Gyerekcenter weboldalára, és hívd fel a barátaidat!

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja