SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ingyenesen elérhetővé válik Magyarország legnagyobb digitális Mesetára a BOOKR Kids és a Samsung együttműködésében

Családinet [cikkei] - 2022-06-17
A nyári szünet idejére több mint 400 interaktív mesekönyvet tesz ingyenesen elérhetővé a családoknak tanuláshoz és szórakozáshoz az interaktív hangoskönyvekkel foglalkozó BOOKR Kids és a Samsung. A regisztrációt követően 2022. augusztus 31-ig Android és iOS készülékekről egyaránt elérhetővé válik a hazai mesebirodalom legjava.
Ingyenesen elérhetővé válik Magyarország legnagyobb digitális Mesetára a BOOKR Kids és a Samsung együttműködésében

A nyári vakáció és az iskolamentes hónapok a gyermekek számára izgalmas kalandokkal, szüleiknek pedig körültekintő tervezgetéssel telik a nyári programok, táborok és az otthoni időtöltés forgatagában. A családok támogatását szem előtt tartva a Samsung Magyarország idén nyáron ismét összefogott a BOOKR Kids csapatával, közös együttműködésüknek köszönhetően pedig egy gyors regisztrációt követően ingyenesen elérhetővé tették a Mesetár klasszikus és modern, animált digitális könyveit és képességfejlesztő játékait a szülőknek és gyermekeiknek.

 

Tárd ki a mesék világának kapuját!

A BOOKR Kids és a Samsung Magyarország együttműködésének különlegessége, hogy a nyári szünetre tekintettel augusztus 31-ig a Mesetárat bármilyen Android vagy iOS készülékről ingyenesen használhatják az érdeklődők. A Samsung Galaxy mobiltelefonok és tabletek esetében pedig további 9 hónappal bővül az elérés ideje, így egy teljes évig ingyenesen férnek hozzá a felhasználók a Members applikációból letölthető kuponnal. A hozzáféréshez szükséges igénylést egészen 2022. június 30. éjfélig lehet leadni a https://bookrmesetar.hu/samsung-summer/ weboldalon, és kezdődhet is a mesemaraton!

 

Ahol a mesék életre kelnek

A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz" polc kifejezetten az alsótagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, a nyári szünet kötelező olvasmányait a Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók.

„A jövő generációjának fejlesztése és támogatása a Samsung számára különösen fontos feladat. Óriási öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a BOOKR Kids csapatával annak érdekében, hogy a gyermekek az ország egész területén élvezhessék az esti mesék, képességfejlesztők és izgalmas történetek sokaságát a nyári szünet heteiben is" – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke.

„Egyetemi kutatások bizonyítják, hogy a könyveinkkel olvasók átlagosan 15-20 százalékkal eredményesebben teljesítenek az olvasás és szövegértés különböző részterületein. Óriási öröm számunkra, hogy a nyári szünetben a Samsung segítségével most ingyenesen olvashatnak velünk a gyerekek" – mondta el Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids alapítói.

A BOOKR ezen kívül egy hatalmas meglepetéssel is készül a magyar családoknak: július első heteiben a Mesetár teljesen megújul felhasználói élmény és technológiai szintjén is. Sokkal gördülékenyebb, frissebb és intenzívebb élményre számíthatnak a lelkes olvasók már számítógépen és laptopon is. A nyári akcióban résztvevők természetesen az új verziót is ingyenesen érhetik majd el egészen augusztus 31-ig.

Az együttműködés részleteiről és a Mesetár elérhetőségéről további információ és részvételi feltételek a https://bookrmesetar.hu/samsung-summer/  és https://www.samsung.com/hu/article/samsung-bookr-kozos-promocio-tc/ oldalakon érhetőek el.
 

Részvételi szabályzat: https://www.samsung.com/hu/article/samsung-bookr-mesetar-promocio-tc/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja