SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Angyalváró Cipősdoboz Adománygyűjtés

Családinet [cikkei] - 2019-11-25
Elindult a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom karácsonyi adománygyűjtő akciója a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekei javára. A Böjte Csaba által alapított erdélyi gyermekotthonok lakói a székelyföldi Parajdon Angyalváró rendezvényen vesznek részt, ahol zenés műsorral, játékokkal szórakoztatják őket. Erre az alkalomra visznek Magyarországon gyűjtött, ajándékokkal teli cipősdobozokat.
Angyalváró Cipősdoboz Adománygyűjtés

Tavaly a magyarországi cégek és magánszemélyek felajánlásából több mint 400 ajándékcsomagot sikerült adományoznunk. Idén célunk 500 cipősdoboz gyűjtése, hogy így tegyük szebbé a Böjte Csaba ferences szerzetes által örökbe fogadott gyermekek karácsonyát! Az akció december 11-ig tart!


Milyen adományokat várunk?

Kicsiknek gyerekjátékot, írószert, iskolaszert, édességet. Nagyobbaknak illatszert, dezodort, sportszert, könyveket, ifjúsági regényeket.


Kik számára?

Kisebbekre és nagyobbakra egyaránt gondolhatunk: 1-18 éves korig.

Ha nincs lehetőség, idő cipősdobozt összeállítani és leadni azt a hét fővárosi gyűjtőpontunk egyikén, önkénteseink már 2000 forintból összeállítanak egy doboznyi ajándékot.
 

Az adományt a következő címre várjuk:
 

Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány
Számlaszám: 16200199-11531241-00000000 (MagNet Bank)
Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntessék fel: "Dévai adomány"
 

Gyűjtőpontok
 

  • Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 V. kerület, Semmelweis u. 4., üvegajtós bejárat, minden hétköznap 14-18h között, vagy az esti programok előtt és után
  • Semmelweis Egyetem VIII. kerület, Nagyvárad tér 4., december 2-án a "Család és karrier?" előadás előtt már 17-től - az előadások végéig (20:30)
  • Magyar Cserkészszövetség, XI. kerület, Bartók Béla út 61. I/1. hétfőtől péntekig 10-16h-ig
  • Magyar Cserkészszövetség, II. kerület, Tömörkény u. 3/A hétfőtől péntekig 9-16h;  
  • Magyar Cserkészszövetség, Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 2., a kastély főbejárata melletti kis épületben hétköznap 7-14h
  • Pötty Bolt XXII. kerület, Budafok, Kossuth Lajos utca 6.) hétköznap 10-17:30
  • Egyboglya Közösségi Tér III. kerület, Boglya u.1. fsz.) hétköznap 16-18h

További részletek honlapunkon elérhetők:
https://www.haromkiralyfi.hu/angyalvaro-2019

„Cipősdoboz egy önfeledt mosolyért!”

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Efraimstochter / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
Ha ilyen kolbászt vettél, ne fogyaszd el!

Ha ilyen kolbászt vettél, ne fogyaszd el!

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el!
A szerkesztő ajánlja