SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megható karácsonyi kisfilmek - szem nem marad szárazon!

Juhászné Ráthgéber Réka [cikkei] - 2023-11-30
Karácsony közeledtével mindenki a szeretteire gondol, még akkor is, már nincsenek közöttünk. Ilyenkor sokan jótékonykodnak, vendégül látják a rég nem látott rokonokat, vagy csak gondoskodnak arról, hogy mindenki számára felejthetetlen legyen az ünnep. Ezek a megható karácsonyi kisfilmek felélesztik bennünk a karácsony szellemét és minden képkockájukkal azt bizonyítják, hogy ez valóban a szeretet ünnepe!
Megható karácsonyi kisfilmek - szem nem marad szárazon!

Megható karácsonyi kisfilmek

A család a legfontosabb karácsonykor is

A GoKart egy igazán megható kisfilm egy apáról, akinek egyedül kell gondoskodnia a kisfiáról. Ez a történet gyönyörűen bemutatja azt, mennyire fontos a család szentsége karácsonykor is.
 

 

Együtt, családdal, szeretetben

A rohanó világban sokan elfelejtik, hogy a karácsony valójában a családról és az együtt ünneplésről szól. az EDEKA kisfilmjében egy idős úr próbálja meg összeboronálni a gyerekeit, unokáit egy felejthetetlen karácsonyra.
 

 

Törődni a másikkal, karácsonykor is

A Vodafone kisfilmjében egy bácsi kapta a főszerepet, aki boldog, közösségbe jár, mindenkire mosolyog, azonban amikor hazaér, akkor rendkívül magányos. Figyeljünk szeretteinkre az ünnepek közeledtével is!
 

 

Mindenkinek jár egy kis karácsonyozás

A Vodafone újabb megható reklámot adott ki a kezéből, amelyben két játékboltos története elevenedik meg. A végén természetesen minden jóra fordul, de ehhez kell egy kis csíny is.


 

Ne felejtsünk el szeretni karácsonykor sem

Mindenki életében vannak veszteségek, amik karácsonykor még erősebben a felszínre törnek. Ez a karácsonyi rövidfilm a szeretet fontosságára hívja fel a figyelmet, amely mindig más formában van jelen az életünkben.
 

 

Egy felejthetetlen karácsony

A kisfilmben egy fiú mesél arról a karácsonyi estéről, ami számára a legemlékezetesebb maradt élete során. Érdemes végignézni és átgondolni a karácsony üzenetét.
 

 

Karácsony minden áron

Ebben a történetben egy nemrég műtött bácsi kórházi történetét láthatjuk. Hogy mi történik vele és mi lesz a végkimenetele a kisfilmnek, az a végén kiderül!
 

 

A testvéri szeretet karácsonykor is előtérbe kerül

Civódódó testvérek, egy kisfiú és egy kívánság. Mi sül ki ebből a karácsonyi történetből? Nézd meg te is!
 

 

Egy kis kedvenc karácsonya

Egy kutyus vajon hogyan ünnepel karácsonykor? Milyen, amikor találkozik a télapóval? Mit kíván szentestére? Csupa-csupa szeretetet!
 

 

Higgy a holnapban, higgy egy jobb világban karácsonykor is!

A karácsony Tőled lesz különleges, attól, ahogy megéled, ahogy reagálsz rá. Az Erste kisfilmje is ezt mutatja be.
 

 

Neked melyik a kedvenc karácsonyi kisfilmed?

Indexkép: M&S / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja