SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

10 ajándék ötlet nőknek

Családinet [cikkei] - 2010-12-10
Ez a néhány tipp természetesen a teremtés koronáinak szeretne segítséget nyújtani abban, hogy hogyan és mit vásároljanak a család női tagjainak.
10 ajándék ötlet nőknek

Nem irígyelünk benneteket, kedves férfiak, mert közületek a legtöbben utálnak vásárolni, ki nem állhatjátok, amikor válogatni és dönteni kell a bőséges kínálat adta lehetőségek közül.
Egyetértünk veletek abban is, hogy idegesítő az üzletekben a tömegnyomor, és az eladókat sem könnyű becserkészni, a kérdezősködésről már nem is beszélve. 

Ha egy férfi egy fedél alatt lakik egy hölggyel, még nem jelenti azt, hogy jól is ismeri a kívánságait. Az a jó, ha az  ajándék tükrözi a nő egyéniségét.
Talán most azt gondolják a kedves férfi olvasók, hogy megoldhatatlan feladvány előtt állnak. De higgyék el, nem is olyan nehéz a dolguk, ha figyelembe vesznek  néhány szempontot.

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de a nők is emberek, vannak jellegzetességeik, nekik is vannak jó és rossz szokásaik.


Felvázoljuk azokat a karaktertípusokat, amelyek valamelyikébe a szebbik nem minden tagja besorolható. Azt nem állítjuk, hogy bármelyik kategória is 100%-osan  ráillik  az ő jellemvonására, de adunk egy támpotot.
Tehát a nő lehet: romantikus, temperamentumos, játékos/álmodozó, céltudatos, gyakorlatias.


Vigyázat, tabuk!
Szeretnénk néhány dolgot a figyelmükbe ajánlani, amit ne felejtsenek el az ajándékozáskor:
Nem szerencsés ötlet a vásárlási utalvány olyan hölgynek, aki amúgy is rendszeresen járja az üzleteket.
A konyhai robotgépnek, edényeknek, vasalónak sem feltétlenül fog örülni, a párjuk, - ha csak nem kifejezetten ilyet kért ajándékba, - hiszen abban főzi az ebédet, vagy  azzal vasalja az ingeket és a hétköznapokra emlékeztetheti őt.
Egy fitness-bérlet sem biztos, hogy tetszeni fog neki, hiszen célzásnak veheti a súlyára vonatkozóan.
A kutyafuttában megvásárolt holmiknak sem fog örülni, amelyeknek semmi köze sincs az ő személyiségéhez.


Ez a 10 ajándékötlet segíthet a döntésben:

1. Az ékszer évezredek óta bevált ajándék
Ez általában bejön, de azért a karakterek között vannak különbségek. Vannak akik mindig szeretik magukat felcicomázni lánccal, gyűrűvel, fülbevalóval, stb., mások csak néha vagy alkalmakra hordják ezeket, és léteznek olyanok is, akik egyszerűen gyűlölik az ékszert.
Itt két féle lehetőség adott: vagy készen megvásároljuk, vagy ha szeretünk bütykölni, akkor el is készíthetjük neki. Ebben a kreatív boltok eladói és gyermekeink is szívesen segítségünkre lesznek.


2. Ajándékozz élményt!  
Egy wellness-hétvége, vagy utazás, egy hangulatos vacsora egy exkluzív étteremben, a gyakorlatiasabb típusok szívét bizonyosan megdobogtatja.
A koncert- vagy színházjegynek, kiállítási belépőnek pedig a romantikus lelkek fognak örülni.

3. Olvass a gondolataiban!
Ha néha elkísérik kedvesüket shopping-túrára, érdemes odafigyelni arra, hogy  milyen dolgok keltik fel az érdeklődését, tetszését akkor, amikor esetleg nincs rá lehetősége, hogy megvegye magának. Ajándék lehet az is, ha átvesszük a karácsonyi mega-ebédek és vacsorák előkészületeinek terheit.
Megrendelhetjük a közeli étteremben a rántott halat, hidegtálakat, a pékségben vagy a cukrászdában a süteményeket, és megvásárolhatjuk az italokat. Ám olcsóbb megoldás, ha valamelyik nagymamával vagy szomszéd nénivel szövetkezünk.



4. A lányok szeretik a pihe-puha holmikat
Egy meleg polártakaróba vagy ennek belebújós változatába burkolózva nézheti kedvenc filmjét vagy éppen csetelhet a számítógépen.
Egy érdekes formájú díszpárnának mely állatokat vagy szívet formáz különösen a fiatal lányok fognak örülni.

5. Fényképes ajándék
Érdekes és dekoratív az üvegre felvitt három dimenziós minden oldalról látható fénykép.
Fényképes egyedi feliratú pólónak, bögrének is lehet sikere. Egyéni naptárat is készíthetünk a családi fotókból akár egyedül is a számítógépen.
Fotókat étkészletre, konyharuhára is fel lehet vinni.

6. A nők is boldogulnak a műszaki cikkekkel
Egy könnyen kezelhető formás kis digitális fényképezőgéppel, vagy egy egyedi, strasszköves, matricákkal díszített mobiltelefonnal egyaránt nagy örömet okozhatunk. Valamint tetszetős tartóba bújtatott pendrájv, mp3, mp4 lejátszó is megörvendezteti a lányokat.

7. Szeretik az ízléses lakberendezési tárgyakat
Egy egyedi és hangulatos lámpa, virágtartó, egy szép szőnyeg is emlékezetessé teheti a karácsonyt párunk számára. 

8. A kozmetikum is elévülhetetlen ajándékötlet lehet
A parfüm akkor igazán jó ajándék, ha aki használja annak jó hangulata, jó közérzete lesz tőle. Egy exkluzív kozmetikai táska a kedvenc márkájú termékekkel mint (tusfürdő, sampon, szappan, testápoló, arckrém) garantált siker lesz.
A sminkelés kellékeivel ne nagyon próbálkozzunk, ahhoz úgy sem értünk.

9. Az olvasni szerető nőknek kiválaszthatjuk a frissen megjelent sikerkönyveket
A szakácskönyv unalmas és fantáziátlan ajándék, ám a hölgyek kedvelik az érdekes útleírásokat, irodalmi naplókat híres emberek memoárjait vagy a róluk szóló életrajzi írásokat.
 
10. A sporteszközök is kiváló tárgyát képezhetik az ajándékoknak
Ha eddig mondjuk kölcsönöztük a téli és egyéb sportok eszközeit, akkor most itt az ideje, hogy szívünk hölgye saját korijával, sílécével sportoljon.

A szebbik nem képviselői okosak is, tehát nyugodtan vásárolhatunk nekik társasjátékot,  ill. computeren játszható játékokat is. A kártyajátékokat is sokan kedvelik, és meghitt szórakozásban lehet részünk, ha beszerzünk egy sokdarabos puzzle-t és közösen rakjuk ki.

Az ajándékozás nem csak egy szokás. Miközben azon agyalunk, hogyan tudnánk örömet szerezni a kedvesünknek,  feleségünknek, megtanulunk ráhangolódni, jobban megismerjük őt és kimondatlan kívánságait.

Kapcsolódó cikkünk: 10 ajándék ötlet férfiaknak

Kép: www.foter.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja