SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Nagyon jó édesanya volt!" - Hatgyerekes anya és egyik gyermeke halt meg a síneken

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-11-21
Szörnyű tragédia során halt meg egy hatgyerekes anya pár nappal ezelőtt. Óvodás gyerekeit vitte haza, amikor a vasúti átjáróban összeütközött az autója egy vonattal. A nő és a nagyobbik gyermek életét már nem lehetett megmenteni, a 4 éves gyermek kórházban van.
"Nagyon jó édesanya volt!" - Hatgyerekes anya és egyik gyermeke halt meg a síneken

/Képünk illusztráció/

Erikát négy gyerek várta haza

Csütörtök délután történt a súlyos baleset Sásdon. Egy autó ütközött egy vonattal. Az autóban hárman ültek: az édesanya és két gyermeke. Az anya az oviból vitte haza őket, amikor megtörtént a baleset. Az édesanya és a nagyobbik gyermek életét vesztette, a kisebbiket életveszélyes állapotban vitték kórházba, jelenleg stabil az állapota. 

A Tényeknek nyilatkozott Erika édesanyja, aki hitetlenül áll a történtek előtt.

"Nem igaz, hogy ez megtörtént. Az én kis Jázminkám meg a kislánya…” – zokogott a nagymama. 


Nagyon jó édesanya volt

A család szerint az édesanya mindig figyelmesen és óvatosan vezetett, és nagyon jó édesanya volt. 

A nagymama sírva mondta el, hogy egy egyhetes baba is várta haza az anyukáját, Erikának összesen hat gyereke van. 

"Egyhetes kisbabát hagyott itt a lányom. Egy hetet töltött itt a picikével. Múlt hét szombaton hoztuk őket haza” - zokogott az asszony. 
 


Működött a fénysorompó

A MÁV tájékoztatása szerint a baleset idején működött a fénysorompó. 

"A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. Az ütközés következtében a vonat első kocsija egyik tengelyével kisiklott. A vonaton senki sem sérült meg” – mondta el a Tényeknek a szóvivő. 

Az ismerősök azonban kételkednek, többek szerint az anya nem hajtott volna ott át, ha látta volna a piros jelzést. 

Az anya egyik szomszédja nyilatkozott a Ripostnak, azt mondta, biztos nem direkt hajtott a vonat elé. 

"Ne legyen dühös az anyukára senki. Biztos nem direkt hajtott a vonat elé. Hisz otthon várta a 4 másik gyermeke. Ne bántsuk. Nyugodj békében Erika és kicsi lány. Örülök, hogy ismertelek" - mondta. 

Kép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

A Szkizofrénia Világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet e komoly mentális betegséggel küzdők gondjaira, csökkentse a velük szembeni megbélyegzést, és elősegítse irányukba a társadalom megértését és támogatását.
Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

A szívelégtelenség több mint 64 millió embert érint világszerte1, és ahhoz képest, mennyire gyakori betegség, rengeteg hiedelem és félelem övezi. Hamis feltételezésekre hagyatkozni azonban rendkívül veszélyes lehet, amelyek mind a betegség megelőzését, mind pedig a páciensek gyógyulását, illetve partnerként történő együttműködését hátráltathatják. Az alábbiakban összegyűjtött néhány fontos tévhit megcáfolásával mindezt elkerülhetjük.
Meddig lehet várni a szürkehályog műtéttel?

Meddig lehet várni a szürkehályog műtéttel?

Az életkorral összefüggő látásproblémák közül a szürkehályog a leggyakoribbak közé tartozik, hiszen a legtöbbünknél nagy valószínűséggel kialakul az életünk során. Bár sokaknál évekbe telhet, amíg a szürkehályog jelentősen befolyásolja a látást, olyan eset is akad, mikor néhány hónap alatt jelentős látásromlást él meg a beteg. A kezelési kockázatok minimalizálása érdekében döntő fontosságú lehet, meddig várunk a műtéttel a tünetek észlelését követően.
A szerkesztő ajánlja