A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bekapcsoljuk a sulit: több tízezer iskolás otthontanulását tenné lehetővé az otthON Program

Családinet - 2020-05-07
Az otthON Program célja, hogy már 33.000 forintból olyan otthon tanuláshoz szükséges eszközt biztosítson annak a több tízezer iskolás korú gyereknek, akik megfelelő infrastruktúra hiányában nem tudnak részt venni az iskolai távoktatásban a karantén ideje alatt.
Bekapcsoljuk a sulit: több tízezer iskolás otthontanulását tenné lehetővé az otthON Program

Amiben mások vagyunk:

 

  • Új gépek helyett használt eszközökre gyűjtünk, ami amellett, hogy az optimális ár miatt a lehető legtöbb gyerek távoktatását teszi lehetővé, a fenntartható gondolkodást is erősíti a diákokban.
  • Családok helyett oktatási intézményekhez juttatjuk el a számítógépeket, akik rendszeres igényfelmérés alapján térítésmentesen adják kölcsön az adományozott eszközöket a családoknak.
  • A karantén-helyzet megszűnésével az eszközök az iskolák tulajdonában maradnak, és továbbra is ingyenesen kölcsönözhetőek lesznek a diákok számára a jövőben.

Bekapcsoljuk a sulit


Kik vagyunk?

Korábbi, hasonló projektből (Wifi-falu) széleskörű tapasztalatokkal rendelkező, releváns szakterületekről érkező lelkes civilek csapata, akik a United Way Magyarországgal, az egyik legrégebben működő hazai non-profit szervezettel együtt szeretnének megoldást találni a kialakult helyzetre.


Kiknek gyűjtünk?

Minden olyan tanköteles diáknak, aki anyagi vagy infrastrukturális korlátok miatt nem tud részt venni a napi online oktatásban.


Mire gyűjtünk?

Távoktatási célra megfelelő használt, de felújított asztali számítógépekre és tanuláshoz megfelelő sávszélességű stabil internet kapcsolatot szeretnénk adományozni iskolák és egyéb oktatási intézmények számára, melyek ezeket az eszközöket kölcsön tudják adni diákjaiknak a jelen helyzet idejére.

Bekapcsoljuk a sulit
 

A megfelelő szakértelemmel felújított eszközökből már 33.000 forintból olyan korszerű infrastruktúrát tudunk biztosítani egy iskolás számára, amivel napi szinten részt tud venni az online oktatásban.

Az adományozás menetéről a bekapcsoljukasulit.hu weboldalon olvashatsz.

A pénzbeli adományokat az adjukössze.hu oldalán gyűjtjük, a kampányunk ezen a linken érhető el.

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja