A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Így nyitja ki csapatmunkával két kis testvér a lezárt hűtőt - tündéri videó!

Kercsó Dorottya - 2017-06-16
Bár a kis korkülönbséggel született testvérek rendszeresen marják egymást, ha rosszalkodni kell, egy-egy fontos ügy érdekében általában sikerül összefogniuk. Ez történt a videóban látható testvérpárral is, akik közösen birkóztak meg a lezárt falatokat előlük elzáró hűtőajtóval.
Így nyitja ki csapatmunkával két kis testvér a lezárt hűtőt - tündéri videó!

Aki pakolta már egyre magasabb és magasabb polcokra az édességet, kristálycukrot és társait, hogy ovis gyerekei ne járjanak rá folyamatosan, az bizonyára azzal is igen hamar szembesült, hogy a kicsik kreativitása határtalan. Akrobatákat megszégyenítő ügyességgel képesek felmászni a magas polcokra, ha ott valamilyen kívánatos, és lehetőleg vacsora előtt tiltott finomságot sejtenek.

Néha persze a csapatmunka több eredményre vezet, mint az egyéni akció – ebből a szempontból tehát a testvérpárok előnnyel indulnak az egykékhez képest. Egy ilyen ügyes megoldás látható az alábbi videóban, ahol a gyerekek a „többet ésszel, mint erővel” jegyében esnek neki a lezárt hűtőnek, és próbálkozásukat hamar siker is koronázza.

A kisfiúk mutatványát édesanyjuk filmezte le és tette fel az internetre, a nézők nagy örömére. Hogy mi volt ennyire fontos a hűtőből, csak találgatni lehet, bár az a tippem, hogy nem a sárgarépáért küzdöttek ilyen leleményesen. Arról pedig már nem szól a fáma, hogy a zsákmány elfogyasztását is ilyen békességben hajtották-e végre.

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja