A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Úgy énekli Elvis klasszikusát ez a testvérpár, hogy attól megolvad a szív!

Papp Gyöngyi [cikkei] - 2018-03-06
Szívmelengető lenne már a tény is, hogy egy kamasz fiú a húgával együtt képes hobbit találni, de ez már tényleg könnyekig képes meghatni.
Úgy énekli Elvis klasszikusát ez a testvérpár, hogy attól megolvad a szív!

Mindig nagyon szép, amikor két testvér együtt tud játszani, hobbijának élni. Különösen így van ez, ha egy nagy kamasz a húgával együtt tudja ezt gyakorolni. Itt van egy testvérpár, akik úgy zenélnek együtt, hogy attól a legkeményebb szív is képes meglágyulni.

Kenny Holland és húga, Capri

Kenny Holland és húga, Capri, egy tökéletes mashupot készített az időtlen Elvis Presley klasszikus és a "Somewhere over the rainbow" dalok ötvözésével.

Kezdetben Kenny finoman játszik a zongorán, Capri pedig kedves, mégis érettnek ható hangján nyit Elvis dalával. Egyszercsak bekapcsolódik a fiú is és tökéletesen összeolvadnak a hangok. Sok zeneművész éveket tölt tudása tökéletesítével ahhoz, hogy sikeresen tudjon duóban énekelni. És itt két testvért hallhatunk, akik szemtelenül fiatalok, mégis tökéletesen képesek összehangolódni a dallamok világában. 
Vannak, akik nem is mernének olyan ikonikus dalt elővenni, mint Elvis "Can't Help Falling In Love"-ja, de ők nem ijedtek meg a kihívástól! És milyen jól tették...

Indexkép: youtube

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja