A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy magyar vőlegény szuper ötletes esküvői videója pörög a neten

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2017-06-15
Mészáros Bence úgy gondolta, hogy esküvőjén nem a szokásos tósztot fogja mondani, dalra pedig főleg nem fakad, inkább ismert zeneszámokat felhasználva köszönti fel kedvesét. Később az esküvői beszédet a feleség, Kovács Katalin bevonásával készült jelenetekkel forgatták újra, és így tették közkinccsé.
Egy magyar vőlegény szuper ötletes esküvői videója pörög a neten

Néhány hónappal ezelőtt egy magyar menyasszony készített megható videót párja számára az esküvőjük alkalmából. Most egy vőlegény készült hasonló egyedi formában újdonsült felesége tudomására hozni, milyen sokat jelent neki.

Bence, aki az utalások szerint valószínűleg a kreatív szakmában dolgozik, úgy döntött, esküvői beszéde gerincét mindenki által ismert énekesek soraival tűzdeli tele. A lejátszón ilyenkor az eredeti felvételek hallhatók, a vőlegény pedig tátog. Többek között Gangsta Zolee, Cseh Tamás, Rúzsa Magdi, és a menyasszony névrokona, Kovács Kati dalai csendülnek fel a tízperces beszéd alatt.

A műfajnak már külön neve is van, marryoke, a marry (házasságkötés) és a karaoke szavak összevonásából. A YouTube-ot böngészve számos külföldi pár produkcióját tekinthetjük meg, de tudomásunk szerint hazánkban Katalin és Bence előadása az első ebből a típusból.

Ezúton kívánunk nekik mi is nagyon sok boldogságot, és „sok-sok gyermeket”!

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja