SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Jól indul a tavasz - Megnyílt a legújabb KIKA áruház Szegeden

Családinet [cikkei] - 2016-03-24
A tavaszi napsugarak már szépen kezdik bontogatni szárnyaikat, így nekünk is kellemesebb felkészíteni otthonunkat a megújulás évszakára és a közelgő húsvéti ünnepekre. Ahogy lelkünk ledobja magáról a tél mázsás súlyait, úgy az otthonunkra is biztosan ráfér, hogy színesebbé, meghittebbé varázsoljuk.
Jól indul a tavasz - Megnyílt a legújabb KIKA áruház Szegeden

Szerencsére a KIKA minden évben gondoskodik arról, hogy ezt megvalósíthassuk. Az áruházlánc új, tavaszi termékei igazi üdítő fiatalságot, a kellemes púderszíneket gondolja újra, meghozva ezzel az igazi otthon érzését lakásunkba, házunkba. Akár az élénkebb, akár a visszafogottabb színek kedvelői vagyunk, mind megtaláljuk a KIKA új tavaszi-húsvéti termékei között a kedvünkre valókat.

Ami igazán jó hír még, hogy most már a szegediek is élvezhetik a KIKA által nyújtott előnyöket, ha otthonukról van szó, ugyanis hosszas várakozás után végre március 22-én, kedden Szegeden, a Makkosházi körúton (6723 Szeged, Makkosházi krt. 29.) is megnyílt az áruházlánc egy újabb gyöngyszeme. A nyitást már mind a KIKA dolgozói, mind a szegediek nagy izgalommal várták, kedd reggel több száz érdeklődő vásárló várta, hogy megnyissa kapuját az új áruház.

A kapunyitás után az ünnepélyes szalagátvágást követően az áruház dolgozói, valamint a többi áruházból érkezett dolgozók tapssal köszöntötték az első vásárlókat. Mint Schalk Ingotól, a Kika Lakberendezési Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk, már régóta tervezték a nyitást, és nagyon hálás a szegedieknek, legfőképp az Erste Alapkezelő Zrt-nek, amiért ilyen gyorsan lehetővé tették a nyitást, a cég tőlük bérli az épületet.

A szegedi  létesítmény Magyarországon a 7. áruház a KIKA történetében. Március 22-én nem csak egy igényes és Szegeden (is) a legszélesebb választékot kínáló lakberendezési áruházlánc vetette meg a lábát, hanem 16 új munkahelyet is teremtettek ezzel. Bakó Ádám, a cég beszerzési igazgatója elmondta, hogy a közel 4000nm-en elhelyezkedő áruház gyakorlatilag egy új üzleti modell felépítését is kívánta a cég vezetésétől, hiszen ennél az áruháznál eddig csak kisebb (KIKA Deco – Budapest) vagy jóval nagyobb (pl. KIKA Budaörs, KIKA- Lehel út, KIKA M5/Soroksár) áruházat nyitottak meg, azokra szabott kínálattal. „Amit az európai piacon a lakberendezés iránt érdeklődők keresnek, az nálunk mindig elsőként jelenik meg – hallhattuk Bakó Ádámtól. Például kiegészítőkben mondhatom, hogy trenddiktátorok vagyunk, ugyanakkor a lakberendezés minden egyes részén kiváló minőségű termékeket kínálunk az ország számos pontján, így már szegedi vásárlóinknak is.”

Szuper nyitási ajánlatok és a nyitás napjára, valamint annak hétvégéjére (március 25-26. – péntek és szombat) időzített exkluzív programok is várják a szegedi vásárlókat. Kedden, pénteken és szombaton magával ragadó pantomim művész, virtuóz zsonglőr kápráztatja el a megnyitó vendégeit, a gyerekeket ezeken a napokon pedig a Húsvétra készülődve óriás nyuszi, arcfestés és lufihajtogatás is várja. Szombaton a szegedi Rádió 88 élőben közvetít a helyszínről.

A mintegy 4000 m2-es eladó- és kiállító téren mindazok a termékek elérhetőek lesznek végre, amely az ország számos pontján, így akik valóban igényesek otthonukra és szeretik bezsebelni otthonuk enteriőrjének dicséreteit, biztosan mind ellátogatnak a délkelet-magyarországi, legújabb lakberendezési áruházba. A szegedi KIKA megnyitásával nemcsak egy új, különleges fejezet indul a szegediek és a KIKA életében, hanem egy valódi, régóta dédelgetett álom válik valóra.

A tavasz tehát igazán jól indul Szegeden és a lakberendezési piacon, még színesebben készülhetünk a húsvéti ünnepekre! Győződjön meg erről Ön is a saját szemével!

A KIKA tavaszi, húsvéti új termékei, továbbá a szegedi áruház megnyitása kapcsán bővebb információkat itt talál: www.kika.hu. 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja