A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Sulira fel!

Családinet - 2014-05-20
Közel egyéves fejlesztési időszak után, május közepétől érhető el a Sulira fel! elnevezésű táblagép-alkalmazás Android és iOS verziója, amelyek segítségével szakszerű módszerekkel vizsgálhatjuk a 3-6 éves gyermekek iskolaérettségét.
Sulira fel!

Miközben a gyerkőcök a Sulira fel! programmal szórakoztató és játékos feladatokat oldanak meg a táblagépen, a szülők ellenőrizhetik az elért eredményeket és nyomon követhetik gyermekeik fejlődését.

Az alkalmazás segítségével akár már a legkisebbek is fejleszthetik képességeiket az iskolaérettség szempontjából fontos területeken, hiszen a felmérés mellett a gyermekek gyakorlási lehetőséget is kapnak. Mindeközben a szülők a szöveges értékelés alapján segíthetik gyermekeik fejlődését.

A Sulira fel! gyakorló játékai és a felmérési folyamat csak táblagépeken érhető el, azonban az eredményeket okostelefonon is lehetőség van megtekinteni.

Jelenleg öt főbb részképességet vizsgáló feladat gyakorlására, illetve értékelésére készült el az alkalmazás, de a fejlesztők folyamatosan bővíteni kívánják az elérhető feladatok számát, hogy a program az iskolaérettség valóban teljes körű vizsgálatára is alkalmas legyen.

Az Android alkalmazás letölthető a Play Store-ból.

Az iOS alkalmazás letölthető az App Store-ból.

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja