A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Magyar óvoda is versenyben az EWWR-díjért

Családinet - 2014-05-20
Az európai hulladékcsökkentési hét (EWWR - European Week of Waste Reduction) keretében megrendezett verseny egyik díjára esélyes a dabasi 2. számú óvoda is - tájékoztatta az MTI-t a verseny magyarországi meghirdetője, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ).
Magyar óvoda is versenyben az EWWR-díjért

Legjobb három között a dabasi 2. számú óvoda pályázata

Az EWWR díját május 22-én Rómában osztják ki hat kategóriában, amelyek közül a dabasi 2. számú óvoda pályázata az oktatási intézmény kategóriában a legjobb három közé került. Az ötéves múltra visszatekintő hulladékcsökkentési hetet második alkalommal tartották meg Magyarországon - a tavaly november 16-24-e között megrendezett akcióhoz 28 közösség csatlakozott országszerte.

A kezdeményezéssel az EWWR célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hulladék keletkezésének megelőzhetőségére, és a termékeket innovatív módon újrahasznosító megoldásokat terjesszen - a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás ösztönzésén kívül.
    
Az európai hulladékcsökkentési hétre tavaly 34 országban, összesen 12 682 pályázó csoport jelentkezett. Idén az akciót a november 22-e és 30-a közötti héten rendezik - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI
Fotó:
worradmu - FreeDigitalPhotos.net

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja