A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Óvodafejlesztés Győrben, 420 millió forintból

Családinet - 2014-03-19
Összesen 420 millió forintos fejlesztést hajt végre Győrszentiván városrész egyik óvodájában a kisalföldi megyeszékhely önkormányzata.
Óvodafejlesztés Győrben, 420 millió forintból

Pályázati úton és saját finanszírozású a befektetés
    
Tájékoztatásuk szerint e célra 200 millió forintot nyertek el a Nyugat-dunántúli Regionális Operatív Program pályázatán, amit 220 milliós saját forrással egészítettek ki.
 
Az általános iskolában működő csoportok az új óvodába költözhetnek majd

A beruházás eredményeként a Sugár úti óvoda alapterülete a jelenlegi 200 négyzetméterről 1200 négyzetméterre bővül, így ide költözhet az a két részleg, amelyik egy-egy helyi általános iskolában működik, az ottani férőhelyek számát csökkentve.
 

Győrszentiván nő a gyerekek száma
   
"Győrszentiván a város egyik dinamikusan fejlődő településrésze, amelynek lakosságszáma is jelentősen növekedett. Sok a beköltöző fiatal család, így a gyerekek száma is folyamatosan nő. Emiatt kellett már az elmúlt években is megoldani a férőhelybővítést, amire most, a sikeres uniós pályázat és az önkormányzat támogatása révén végleges megoldást tudtunk találni" - idézi a közlemény Borkai Zsolt polgármestert (Fidesz-KDNP), jelezve: az év végére lezáruló fejlesztés eredményeként teljes egészében akadálymentesítik a létesítményt.

Forrás: MTI
Fotó: grey_beard - pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja