SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Így néznek ki 13 évesen a világ legszebb ikerlányai - kapkod utánuk a modellszakma

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-06-08
Már születésükkor sokan felfigyeltek a Clements-ikrekre szimmetrikus arcuk és hasonlóságuk miatt. 7 évesen kezdtek modellkedni a kislányok, akik most nyáron ünneplik 13. születésnapjukat. Ma már milliókat keresnek, kapkodnak utánuk az ügynökségek.
Így néznek ki 13 évesen a világ legszebb ikerlányai - kapkod utánuk a modellszakma

Szüleik először hallani se akartak a modellkedésről - ma már milliókat keresnek

Ava Marie és Leah Rose Clements a világ legszebb ikreiként lettek ismertek, ami képeiket elnézve nem véletlen. Babarcuknak, igéző szemeiknek és gyönyörű hajuknak köszönhetően igazi természetes szépségek. Az amerikai lányok július 7-én lesznek 13 évesek, életüket több mint 2 millióan követik, hatalmas rajongótáborral büszkélkedhetnek. 
 


 

Szüleik először hallani sem akartak arról, hogy lányaik modellkedjenek, később azonban mégis belevágtak. 7 évesen kezdtek el dolgozni, és ma már megállíthatatlanok: kapkod utánuk a modellszakma. A lányok ma már milliókat keresnek, de a sikerükhöz nagyban hozzájárult az is, hogy kitartóak, és az édesanyjuk is rengeteg munkát fektetett a karrierjükbe. 

A következő videón lehet megnézni, mennyit változtak babakoruk óta:
 


 

Indexkép: Genious Stars / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja