SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Átkarolták egymást - megható videó a koraszülött ikerbabák első találkozásáról

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-05-19
A terhesség 32. hetében jöttek világra az egypetéjű ikrek. Napokkal később találkozhattak az anyaméhen kívül is, megható felvétel készült róluk.
Átkarolták egymást - megható videó a koraszülött ikerbabák első találkozásáról

Megható pillanat: először találkoztak az anyaméhen kívül az ikrek

A várandósság 32. hetében, koraszülöttként jöttek világra az ikerfiúk. Az édesanya, Meghan Huston megható videót osztott meg az első találkozás pillanatairól. 

A videón az ikrek egymás mellett, az édesanya mellkasán fekszenek, egyikük apró karjával átkarolja testvérét. Az édesanya még lábadozik a szülés után, ahogy az ikreknek is erősödniük kell még. 

Az anyaméhen kívüli találkozásról ezt írta az édesanya: 

"Nincsenek rá szavak, mennyire fantasztikus élmény volt ezt látni. Biztos vagyok benne, hogy életem végéig emlékezni fogok erre.”

@meghan_huston Our twins meeting for the first time since being born. This moment was the best thing ever and will forever be a core memory 🤍🥰🥹 #pprom #preemiestrong #nicumom #nicustrong #moditwins #identicaltwins #meetingforthefirsttime #wombmates #twinmom #boymom #momtok #32weekers ♬ Bundle of Joy - Jartisto


Korábban bemutattuk egy másik koraszülés történetét is: csodával határos módon életben maradt a világ legkisebb babája, aki 212 grammal jött világra. Nézd meg, hogy néz ki most!

Olvasd el azt is, hogy él most Timike, Magyarország legkisebb babája

Indexkép: meghan_huston / TikTok

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja