SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Átkarolták egymást - megható videó a koraszülött ikerbabák első találkozásáról

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-05-19
A terhesség 32. hetében jöttek világra az egypetéjű ikrek. Napokkal később találkozhattak az anyaméhen kívül is, megható felvétel készült róluk.
Átkarolták egymást - megható videó a koraszülött ikerbabák első találkozásáról

Megható pillanat: először találkoztak az anyaméhen kívül az ikrek

A várandósság 32. hetében, koraszülöttként jöttek világra az ikerfiúk. Az édesanya, Meghan Huston megható videót osztott meg az első találkozás pillanatairól. 

A videón az ikrek egymás mellett, az édesanya mellkasán fekszenek, egyikük apró karjával átkarolja testvérét. Az édesanya még lábadozik a szülés után, ahogy az ikreknek is erősödniük kell még. 

Az anyaméhen kívüli találkozásról ezt írta az édesanya: 

"Nincsenek rá szavak, mennyire fantasztikus élmény volt ezt látni. Biztos vagyok benne, hogy életem végéig emlékezni fogok erre.”

@meghan_huston Our twins meeting for the first time since being born. This moment was the best thing ever and will forever be a core memory 🤍🥰🥹 #pprom #preemiestrong #nicumom #nicustrong #moditwins #identicaltwins #meetingforthefirsttime #wombmates #twinmom #boymom #momtok #32weekers ♬ Bundle of Joy - Jartisto


Korábban bemutattuk egy másik koraszülés történetét is: csodával határos módon életben maradt a világ legkisebb babája, aki 212 grammal jött világra. Nézd meg, hogy néz ki most!

Olvasd el azt is, hogy él most Timike, Magyarország legkisebb babája

Indexkép: meghan_huston / TikTok

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

A Szkizofrénia Világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet e komoly mentális betegséggel küzdők gondjaira, csökkentse a velük szembeni megbélyegzést, és elősegítse irányukba a társadalom megértését és támogatását.
Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

A szívelégtelenség több mint 64 millió embert érint világszerte1, és ahhoz képest, mennyire gyakori betegség, rengeteg hiedelem és félelem övezi. Hamis feltételezésekre hagyatkozni azonban rendkívül veszélyes lehet, amelyek mind a betegség megelőzését, mind pedig a páciensek gyógyulását, illetve partnerként történő együttműködését hátráltathatják. Az alábbiakban összegyűjtött néhány fontos tévhit megcáfolásával mindezt elkerülhetjük.
Meddig lehet várni a szürkehályog műtéttel?

Meddig lehet várni a szürkehályog műtéttel?

Az életkorral összefüggő látásproblémák közül a szürkehályog a leggyakoribbak közé tartozik, hiszen a legtöbbünknél nagy valószínűséggel kialakul az életünk során. Bár sokaknál évekbe telhet, amíg a szürkehályog jelentősen befolyásolja a látást, olyan eset is akad, mikor néhány hónap alatt jelentős látásromlást él meg a beteg. A kezelési kockázatok minimalizálása érdekében döntő fontosságú lehet, meddig várunk a műtéttel a tünetek észlelését követően.
A szerkesztő ajánlja