SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Anya lánya „ikerpár” rázta meg a tiktok világát – Senki nem tudja megmondani melyikük a szülő

Németh Nóra [cikkei] - 2020-10-08
Teljesen normális, hogy a gyerekek hasonlítanak a szüleikre - hasonlóak a vonásaik, szem és haj színük. Ez a georgai anya és lánya páros viszont olyannyira hasonlít egymásra, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni őket egymástól.
Anya lánya „ikerpár” rázta meg a tiktok világát – Senki nem tudja megmondani melyikük a szülő

Stacie Simon és lánya Madison azzal váltak híressé, hogy Tiktokon olyan videókat készítettek, amin a nézők azt hihetik, hogy ikertestvérek.

A 40-es éveiben lévő anyuka nem érti miért tévesztik össze a 16 éves lányával, mivel ők nem látják, hogy annyira hasonlítanának.

Egy nem régiben feltöltött videójukban mindketten csíkos pulcsit és farmersortot vettek fel. A hosszú, egyenes, szőke hajukkal és hatalmas száz wattos mosolyukkal az emberek szinte képtelenek kitalálni melyikük a szülő. A postot így címezték meg: „Nem ti vagytok az az anya/lánya páros, akikről az emberek azt hiszik, hogy ikrek?”

 

@stacie_smith03

Since it’s said so often, we went there. Still don’t see it! ##fyp ##momsover40 ##WhatsPoppin ##motherdaughter @madisonn._.smithh

♬ original sound - Hawkeronni

 

A videót több mint 1 millióan nézték meg és több mint 300 000-en like-olták. Több ezren írták meg kommentben, mennyire észbontó a hasonlóság közöttük. Ilyen, és ehhez hasonló kommentek tömkelegével árasztották el a lányokat:
„Wow, nem tudom melyikőtök az anya.”
„Már vagy 10-szer megnéztem, hogy kitaláljam melyikük az anya, de végül meg kellett nézzem a kommenteket, hogy rájöjjek”
„Isten szó szerint kimásolta és újra beillesztette az anyát.”

Sokan még mind a mai napig meg vannak győződve róla, hogy ikrek.

Később Stacie feloldotta a rejtélyt és elárulta, hogy ő áll a videóban bal oldalon a színesebb pulóverben, míg lánya Madison van a jobb oldalon.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja