A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Világvége jöhet már csak a kondom kihívás után, tiszta agybaj!

Papp Gyöngyi - 2018-04-16
Kövesd a kihívásokat, mert könnyen lehet, hogy nagy bajtól óvod meg kamaszodat, ha képben vagy, mivel jófejkednek éppen!
Világvége jöhet már csak a kondom kihívás után, tiszta agybaj!

Alig fut le az egyik elmebeteg kihívás, máris születik egy újabb. Nemrégiben mosószert ettek a kölykök, majd forró tűzhelylaphoz nyomták a karjukat, most úgy adják elő a rettenthetetlent egymásnak, hogy kondomot szívnak fel az orrukon és - ha sikerül - a szájukon húzzák át.

Cseppet sem veszélytelen kihívás melegágya a közösségi média amint tapasztaljuk.
Kérünk benneteket, figyeljetek a gyerekeitekre, ellenőrizzétek mit csinál a számítógépen, telefonján, könnyen lehet, hogy az életét mentitek meg vele!

Ez a "challenge" amúgy nem is annyira új, mert 2006-ban bukkant fel a neten, majd 2013-ban vírusszerűen terjedt. Ennek nyomait igyekeztek eltakarítani a netről, de ha most beírod a keresőbe a "condom challenge" kifejezést, újra rengeteg videót fogsz találni, mégha ezeknek zöme arról szól is, hogy a veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Ez a kihívás több okból is nagyon veszélyes. Egyrészt az orron keresztül beszívott, latexgumiból készült, spermicid anyaggal bevont óvszer károsíthatja az érzékeny orrnyálkahártyát, allergiás reakcióknak és fertőzéseknek nyitva utat. Könnyen előfordulhat az is, hogy az óvszer beragad az orrba vagy torokba, de nem kizárt, hogy a légutakba kerülve fulladást okoz.

Egy amerikai orvos figyelmezteti a nézőket, hogy igen kellemetlen, sőt esetenként fájdalmas lehet a kihívás teljesítése. Tényleg megér ennyit, hogy jófejnek és marha bátornak tartsanak?

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja