"Apa leszel!" - Így reagálnak a férfiak a nagy hírre (videó)

Kercsó Dorottya - 2018-01-17
Amióta néhányan életük minden pillanatát videóra veszik, nem hiányozhatnak a csodálkozós-döbbent-sokkot kapott felvételek sem a közösségi oldalakra feltöltött videók közül. S mivel kevés pillanat tud több érzelmet kiváltani, mint az, amikor megtudjuk, hogy új taggal gyarapodik a család, nem csoda, hogy az erről szóló felvételek különösen népszerűek a neten.
"Apa leszel!" - Így reagálnak a férfiak a nagy hírre (videó)

Nálatok hogyan reagált a leendő kispapa, amikor megtudta, hogy szülői örömök elé néz a család? Csodálkozott? Meghatódott? Esetleg örömtáncot járt?

A NDT Funniest nevű Facebook-csoportban a legviccesebb apai reakciókat összegyűjtő válogatás jelent meg. Az apák arcán szinte az összes lehetséges érzelem látható. Némelyek olyan képet vágnak, mintha legalábbis nem lettek volna maguk is jelen a fogantatáskor. Van, aki dühös lesz, másnak egyszerűen csak lefagy az arcáról a mosoly – különösen annak, akinek a karjában már most ott alszik egy alig pár hónapos baba.

Van azonban, aki az örömtől nem tud megszólalni, s ez fokozódik, amikor kiderül, hogy a pocakban egy kisfiú lakik (feltételezzük, hogy a lánynak is ugyanígy örülnének). A lufi kidurrantásáról és a fagyizásról szóló videók egy nálunk még kevésbé elterjedt, de Amerikában nagy népszerűségnek örvendő szokás, a „baba nemét felfedő buli” keretében készültek, amikor a szülők összecsődítik az ismerősöket, és különböző kreatív módszerekkel adják a tudtukra, lány vagy fiú várható-e. A felvételek alapján az eredmény néha a leendő apuka számára is meglepetés volt.

A kreatív bejelentési módoknak egyébként se szeri se száma a karácsonyfa alá helyezett pozitív teszttől elkezdve a férj táskájába rejtett cipőig. Többen azonban úgy vélik, a legmeghittebb az, ha a pár együtt izgul a teszt felett, vajon megjelenik-e az a bizonyos második csík.

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media