SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Kabátjánál fogva cipelte haza a kislányát az apa - felháborodtak a netezők

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-21
A kétéves kislány egyszerűen lefeküdt a család autója mellé, nem akart tovább menni. Az apuka nem gondolkodott sokat azon, hogy mit tegyen: felkapta és bevitte a házba. A férfi reakcióján sokan megdöbbentek, szerintük inkább meg kellett volna értetni a kislánnyal, hogy így nem viselkedhet.
Kabátjánál fogva cipelte haza a kislányát az apa - felháborodtak a netezők

Úgy vitte be a kislányt a házba, mint egy szatyrot

Mindenkinek ismerős lehet az a szituáció, amikor a gyerekünk egyik pillanatról a másikra elkezd hisztizni. Mindegy, hol vagyunk, ő mindenre nemet mond és a földhöz vágja magát, akár nyilvános helyen is. A dackorszak szerencsére nem tart örökké, korábban pedig arról is írtunk, hogy Vekerdy Tamás szerint melyek azok a módszerek, amelyekkel leállíthatjuk a hisztit.

Két szó is elég lehet a hiszti leállítására, ráadásul a büntetés csak fokozza a dacot. 

Egy kétéves kislány nemrég egyszerűen lefeküdt a család autója mellé, amikor hazaértek az óvodából. Nem akart felállni, nem akart a saját lábán menni, nem akart bemenni, nem volt halandó elmozdulni a földről.

A kanadai édesapa nagyon egyszerű módszert választott arra, hogy kislányával végre hazaérjen: egyszerűen megfogta őt a kabátjánál fogva, felemelte, és mint egy szatyrot, bevitte a házba. 

A felvételt a férfi párja készítette.
 


 

Kiakadtak a kommentelők az apa viselkedésén

Az anyuka azt írta a videó mellé, hogy a kislánya mindenkinek mosolyt csal az arcára, és neki az egész világ a barátja. Hozzátette azt is, hogy a kétéves gyermek gyakran viselkedik így, amikor nagyon fáradt. 

"Nem szoktunk ezen kiborulni. Mi ilyennek szeretjük őt– írta az édesanya, aki azon lepődött meg a legjobban, hogy a kislány kabátja sehol sem szakadt el. 

A kommentelők közül azonban sokan kiakadtak az apára. Szerintük nem volt helyes, hogy úgy cipelte be a kislányát a kabátjánál foga, mint egy zsák krumplit vagy egy szatyrot. Helyette inkább rá kellett volna beszélni, hogy álljon fel, és meg kellett volna értetni vele, hogy nem viselkedhet így. 

Mások azonban azt mondták, hogy rengetegszer vitték már ők is így a gyereküket, és nem fognak elkezdeni nekik könyörögni fél órán keresztül ilyen helyzetben, ráadásul nyilvános helyen. 

Szerinted hibázott az apuka? Te mit tettél volna a helyében? 

Indexkép: ViralHog / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja