SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Várandósan elhagyva - Sorselemzés cigánykártyával 2.

Cigánykártya.hu jósnői [cikkei] - 2008-04-25
Barna Rozi kártyavetése és jóslata egy várandós kismamának, akit elhagyott a férje, gyermeke édesapja
Várandósan elhagyva - Sorselemzés cigánykártyával 2.

Vali a www.ciganykartya.hu oldalon kért tőlem jóslatot. Meglepően szűkszavú volt, alig osztott meg velem információt, holott azt érdemes figyelembe venni, hogy minél jobban ismerjük a kérdező körülményeit, annál árnyaltabb képet kaphatunk a kártyától a jelenről és jövőről..
Ennyit írt:
31 éves vagyok, elhagyott a férjem 4 hónapja és kisbabát várok tőle májusban. Elválunk, vagy visszatér hozzám- hozzánk?
A kérdés lényegre törő, de ha elmondta volna, hogy szerinte mi az oka annak, hogy egyedül maradt, lényegesen megkönnyítette volna a helyzetem, és ezáltal a sajátját is, hiszen a lapok információból nem azt kellett volna kibogoznom, hogy miért, hanem sokkal inkább a jövőre és a lehetséges megoldásokra helyezhettem volna a hangsúlyt.
Többek között ezért is szeretjük a személyes találkozást a jóslatkérővel, hiszen neki is van alkalma visszakérdezni, sokkal interaktívabb, informatívabb a jóslat, ha személyesen mondhatjuk el, mit mond a kártya.
A Biri néne-féle kapcsolati kivetést készítettem el számára. Ez a kivetési mód tisztázza a házasságukban kialakult helyzet okait, megmutatja mindkettőjük viszonyulását a kérdéshez, egymáshoz, valamint a jövőbe is bekukkanthatunk általa.
A kártya ezekkel a lapokkal felelt a kérdésre:
http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/roziszerelem/vali.html
A kivetés elemzése:


Az 1-2-3 helyen álló lap a múltat idézi, ebben az esetben a helyzet kialakulásáért felelős okokat. Azt látom, hogy a pillanatnyi helyzet kialakulásáért egy féltékenységi jelenet a felelős. Hogy ez vélt vagy valós, nehezen kibogozható, de mint tudjuk: nem zörög a haraszt.. és a 2. helyen álló Hamisság kártya is azt sugallja, nem volt ok nélküli a gyanú. Ám az is látszik, hogy a férj lezárta azt a viszonyt, próbálta maga mögött hagyni a múltat, de ez nem megy egyik napról a másikra.
Egyedül érezte magát, segítségre, támaszra, megértésre, sőt feloldozásra szorult volna, de ezt nem kapta meg Valitól. Ami valahol persze érthető, hiszen ő is sérült, és mégiscsak a férj volt a problémák okozója. De ha Vali igazán szereti őt, akkor nem lett volna szabad hagynia, hogy özvegyembernek érezze magát, aki egyedül maradt, aki mellett nincs senki, akihez hozzábújhatna, elmondhatná az érzéseit, fájdalmait. Ez lehetett az oka annak, hogy elköltözött. Tisztába akar jönni önmagával, az érzéseivel, vágyaival. Neki ez a házasság erős kötelék, (ezt mutatja a 12. helyen álló kártya, amely a vizsgált személy viszonyulását jelzi a kérdéshez) fontosabb mindennél, ezért tesz meg mindent, hogy megmaradjanak egymásnak. Ezért is ment el, hogy letisztuljanak az érzései, és ne a múltat cipelve, hanem lezárva, tiszta lappal újraindulva tudjanak élni. De közben hűséges, ő egy tisztességes férfi, ez a tisztesség a kapcsolatuk alapja is (11. helyen álló lap), ezen nyugszik minden, mint egy erős oszlopon.
A 4.-5.-6. helyen álló lapok a jelent mutatják. Azt, hogy a férj vágyik Valira, mint ahogy Vali is őrá, hiányzik egymás ölelése, társasága. Most Vali éli át azt, amit a férje az együttlétük végén: egyedül van, özvegyasszony sorsra jutott. Nincs akivel beszélgessen, nincs ott az, akivel a legszívesebben osztaná meg a babavárás örömeit. Pedig látszik, hogy Vali kincsként éli meg ezt a házasságot (10. helyen álló lap), fontos neki, és örömöt, boldogságot ad, nem szeretné elveszíteni a férjét.
A 7.-8.-9. helyen álló lapok a jövőbe engednek betekintést.
A lapok azt mondják, hogy Valinak félre kell tennie a hiúságát és a büszkeségét, legyen ő az, aki kedvezően befolyásolja az eseményeket!
Ha megteremti a lehetőségét egy - akár véletlennek tűnő - találkozásnak, és egy kicsit előtérbe helyezi a nőiességét; és ha néha látszólag spontán (de annál tudatosabban) megérinti a férjét, ha érezteti vele, hogy szüksége van rá, és nem is csak neki, hanem a születendő kisbabájuknak is (akár úgy is, hogy a pocakjára húzza a férj kezét, ha azt mondja: "figyeld csak, hogy virgonckodik"), akkor ezek a bensőséges pillanatok újra szerelemre lobbantják majd.
Barna Rozi

www.ciganykartya.hu

Cigánykártya.hu jósnői


Cigánykártya.hu jósnői
Kártyavetés, jóslás, sorselemzés

Mottónk:
A sorsodat előre megismerni: kíváncsiság,
a megismert sorsodon változtatni: bátorság.
Ha kíváncsiskodsz, bátor is legyél!!!


Elérhetőségünk:
Honlap: http://www.ciganykartya.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

Még valóra válthatta élete legnagyobb álmait a bakancslistás Csire Zsuzsi - a lány szíve hétfőn adta fel a harcot

A 21 éves lány két szívtranszplantáción is átesett, harmadik szíve pedig hétfő este feladta a harcot. A lány tudta, hogy csak hónapjai vannak hátra, ezért bakancslistát írt - a halála előtt több álma is valóra vált.
Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

Egyre több Magyarországon az oltásellenes szülő, már tömegesen perelnek be háziorvosokat

A Covid-vakcinák megjelenése óta már nem új keletű jelenség az oltásellenes hozzáállás. A kicsit is szkeptikus szülők könnyen meggyőzhetőek arról, hogy egy-egy vakcina milyen károkat okozhat a gyermek szervezetében. Ezáltal az olyan, több évtizede használt oltások sem kerülnek beadásra, amelyek a gyermekek életét egyszerűen megmenthetnék. Tömegesen lépnek fel szülők háziorvosok ellen, akik, ha el akarják kerülni a bírósági tárgyalást, kénytelenek igazolást adni.
Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

Így tartsd kordában a nassolást! - 5 tipp, ami segíthet, hogy elkerüld a hízást

A nassolás, vagyis az étkezések közötti kisebb ételek fogyasztása gyakori szokás, amely sokak számára okoz gondot, különösen akkor, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni. Azonban néhány egyszerű trükk és változtatás segítségével könnyen kordában tarthatjuk a nassolási szokásainkat, anélkül hogy megfosztanánk magunkat az étkezés örömétől. Íme 5 hasznos tipp, amely segíthet ebben.
Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

Az én időmben még fel sem merült, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket

A férfi munka után fáradt, hagyni kell őt enni és pihenni. Akkoriban mindenki így tartotta. Ami pedig a házaséletünket illeti: akkoriban senki sem beszélt arról, hogy a nőknek élvezniük kellene az együttléteket. Igazából én úgy voltam vele, hogy amikor a férjem kívánta, akkor hagytam magam.
A szerkesztő ajánlja