A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Elveszett szerelem? - Sorselemzés cigánykártyával 3.

Cigánykártya.hu jósnői - 2008-05-20
Alida kapcsolata jövője miatt aggódott. Nem tudta, van-e még reménye, esélye a szerelem visszahozására, a kapcsolat felélesztésére. Ezért kereste meg Katát.
Elveszett szerelem? - Sorselemzés cigánykártyával 3.

Alidának egy ideig nagyon jól működött a párkapcsolata, azonban olyan folyamatok zajlottak a lelkében és ezek olyan viselkedésre ösztönözték párjával szemben, melynek hatására szerelme végül elfordult tőle. Katának így írt erről a helyzetről: "Nagyon jó kapcsolatom volt egy darabig, csak jöttek a gondok, és én kiprovokáltam a szakítást... Kristóf azt mondta, hogy kiöltem a szerelmet... Nekem még ő sokat jelent a mai napig is. Néha beszélünk, de csak röviden telefonon. A kapcsolatról soha. Hiányzik."

Alida kérdése Katához és rajta keresztül a cigánykártyához: "Szeretném tudni, hogy leszünk még mi egy pár?? Vagy maradunk barátok? Nem tudom, hogy jó lapot választottam-e, rád bízom." Kérdéséhez a XXXII kártyát (Üzenet) választotta az 56 lapos pakliból.

A Végső Válasz kivetésben Alida kérdésére a következő lapokkal felelt a kártya: http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kata/alida.html 

Kata elemzése a kivetett lapokhoz:
Kedves Alida!
A lapválasztás nem találós kérdés, így egészen biztosan jó lapot választottál, ha úgy ítélted meg, hogy a kérdéshez való.
A legfelső sor a múltnak azon problémáira világít rá, amely rányomta a bélyegét a kapcsolatotokra. A lapok szerint ti nem éltetek együtt, de ettől eltekintve sokat voltatok egymás társaságában. Ez a férfi majdhogynem a tenyerén hordozott téged, de valami miatt nem tudtátok ezt a kapcsolatot felvállalni. Sajnos ez eléggé rányomta a bélyegét arra, hogy mindkét fél számára egy időben, s ugyanolyan mélységig hatoljanak az érzelmek.
A jelen lapjai pontosan azt mutatják, amit elmondtál: megvan a baráti viszony köztetek, de ennél több nem. Ő már kilépett ebből a kapcsolatból. Sikerült elraktároznia magában a megfelelő helyre, pozitív, szép emlékekkel. Nem szeretne tovább küzdeni veled. Elfáradt, és mint a jövő lapjai is erősítik, nem fog ez megváltozni.
Az okok és megoldások lapjai azt jelzik, nem egy időben estetek szerelembe. Ő lelkileg kötődött, te pedig a külsőségekben, s éppen ezért rengeteg lelki harcot provokáltál. És a legtöbbjét indokolatlanul. Ha a többi lap a kapcsolatotokról szól, ez a két lap szóljon rólad. Megtanulhatod, hogy semmi nem örök. Mindent el lehet veszíteni, és te mindent kijátszottál, hogy ezt a férfit elveszítsd. És most nincs visszaút. Talán ez a pofon számodra, az ébresztő! Hiúságodnak feláldoztad ezt a kapcsolatot. Legközelebb hamarabb fékezel, mielőtt ugyanebbe a csapdába beleesnél.
A jövő lapjai mutatják, hogy teljesen új alapokra helyeződik a kapcsolatotok, csak először meg kell neki is ezt gyászolni, mert tényleg szeretett és nem így képzelte. Segíteni fog majd neked is, hogy fel tudd dolgozni. A Végső válasz lapja is azt jelzi, hogy nem lesztek újra egy pár. Meg kell tanulnod elengedni. Valószínűleg nem ez az egyetlen személy, dolog, amitől életed folyamán oly nehezen szakadsz el. Meg kell tanulnod mindent a helyén és idején kezelni, s ebben fog ő segíteni neked. Fog tudni kezelni, hiszen jól ismer.


Ne érezd magad hibásnak, ne tedd magad felelőssé. Ennek így kellett történnie, hogy megéld a jelenlegi állapotot és miután ebből kiléptél, máris egy magasabb szinten járj.
Nagyon sok erőt kívánok mindehhez!
Szeretettel: Kata

Mindannyian szívből kívánjuk Alidának, és a többi, hozzá hasonló helyzetben lévő nőnek is, hogy tudjanak változni, legyenek képesek elengedni a szorongásaikat és ezzel jobb irányba alakítani a jövőjüket. Hogy Alidánál erre nagy a remény, arról Katának írott levele tanúskodik:

Kedves Kata!
Nagyon keményen írtad meg az igazságot, de azt hiszem, értem miért. Köszönöm, hogy nem azzal törődtél, örömöt vagy bánatot okozol-e, hanem azzal, hogy segíts elfogadni, ami történni fog. Olyan dolgokkal szembesítettél, amikkel még senki - és mégis érzem, igazak a szavaid, nem hazudik a kártya. Tényleg a féltékenységemmel és a türelmetlenségemmel öltem meg a szerelmét, azt akartam, hogy csak az enyém legyen, és ezzel végképp elüldöztem őt. Remélem, egy barátot még nyerek hosszútávon.
Köszönettel és minden tiszteletemmel:
Alida

Sorozatunkat folytatjuk!
www.ciganykartya.hu

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja