SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy igazi sikersztori - Sorselemzés cigánykártyával 9.

Cigánykártya.hu jósnői [cikkei] - 2008-09-26
Emma, maga sem hitte, hogy a közeljövőben változás állhat be az életében. Barna Rozit kereste meg, először egy ingyenes háromlapos kivetést kért, majd úgy érezte bizalmat szavaz a cigánykártyának.
Egy igazi sikersztori - Sorselemzés cigánykártyával 9.

Mindig örömmel tölt el, ha olyan kérdés érkezik hozzám, ahol a jóslatkérő a tanácsomat kéri. Nem csak a jövőt szeretné tudni, hanem hajlandó változni, változtatni és tenni azért, hogy az a jövő a vágyainak megfeleljen. Emma igazán partner volt ebben.

Így írt:.
"37 éves vagyok, egyedül élek, pontosabban a kiskutyámmal. Édesapám meghalt, anyukámmal és az új társával nagyon jó kapcsolatban élek. Sajnos testvérem nincs. Kommunikációval foglalkozom egy multinál, sokat dolgozom, hiába szeretem, amit csinálok, nincs sok lehetőségem az ismerkedésre. Igaz barátaim vannak, de zárt a közösségünk, ritkán jön új ember. Sportolok, kirándulok, fotózom, imádok utazni. A kérdésem, hogy a kártyák mutatnak-e hozzám illő társ és kisbaba érkezését. A hozzám illő társ számomra annyit jelent, hogy nem a régi kedveseim közül valamelyik, akik időnként vissza-vissza jönnének, de igazából nem terveznek velem."

Emma részére az első hallásra ijesztő nevű Sötét verem kivetést készítettem el, amely rávilágít a jelenlegi helyzetet eredményező okokra, megmutatja, hogyan mászhat ki a "Sötét veremből" és hová juthat, ha megfogadja a kártya tanácsát. Emmának erre volt szüksége, hiszen élete stagnált, és nem igazán látta sem a jövőt, sem azt, mit tehetne.
Emma kivetése:
http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/roziszerelem/emma.html

Kedves Emma!
Mondhatom, szerencsés lapokat kaptál! Csodálkozol, ugye? Hiszen ha megnézed az alsó sort, hát nem túl sok biztatót hordoz, ám.. ez a jelen. És ha a jelen olyan pozitív lenne, akkor nem fordultál volna hozzám..
De a jelen olyan, amilyen. Amilyennek most éled meg. Hol egészen élhetőnek, hol szerencsétlennek, hol szomorúnak. Ebből mindenképpen ki kell lépni, hiszen a társaság, a felületes kapcsolatok mind szükségesek, de egy idő után az ember azt érzi, elég, tovább kell lépni, valamit tenni kell. Nem elég tartozni egy közösséghez, kell egy társ, hogy a család végre ne csak a szüleidet jelentse, hanem a szerelmedet és majdan a gyermeketeket.
Úgy látom, egyre inkább belemélyedsz az önsajnálatba - és ez nem kritika, hiszen ez természetes következménye a be nem teljesült álmoknak - és egyszerűbb elfordulni és magadba zárni a bánatod, mintsem mozdulni és tenni a célokért. Várni a nagy szerelemre... hiába glasszál egész nap az ajtód előtt, ha az csak résnyire nyílik és pont akkor, amikor elhaladt előtte..
Te most megtetted az első lépést: megkerestél engem. Innen egyre könnyebb lesz. Először a tanácsaim segítenek, aztán ahogy érzed a változást, már te leszel saját magad segítője.
Két fontos dolgot kell tenned. Az egyik, hogy amennyire csak tudod, kerüld a monotóniát, az értelmetlenül ismétlődő tennivalók sorozatát. A munkád teljes embert kíván, de próbáld ne éjszakába nyúlóan végezni, és ha bezárod az iroda ajtaját, azt képletesen is tedd meg. A következő munkanapig felejtsd el, rázd le magadról a munka (édes) terhét, és nézz körül!
Ott sétál az a szerelmes férfi, ha nem is az ajtód előtt, de az életed küszöbe előtt mindenképpen, és ha végre rád talál, onnantól kezdve tiéd a világ!
Minden, ami most hiányzik az életedből, hirtelen az öledbe pottyan. Végre lezárod a múltad, elengeded a régi szerelmeidet, és egy olyan hűséges társaddá válik ez a szerelmes férfi, akiben igazán megbízhatsz és aki a társad lesz mindenben: örömben, sikerben, szerencsében. Aki oltalmazni fog téged. Titeket.
A háromlapos kivetésed végén ott volt a Gyermek lapja. Amely nem minden esetben személy-jelölő, jelezheti egy új úton való elindulást is. Itt viszont a 12-es helyen álló lapon ismét megjelenik a kisgyerek, és ez már nem véletlen!


Kedves Emma! Rajtad múlik minden! Egy kis változás, változtatás, és végre kerek lesz a világ!
Sok szeretettel kívánom, hogy megtaláld ezt a férfit, és amikor úgy érzed, hogy igen, pontról pontra valóra válnak a jóslatok, akkor kérlek, írj majd nekem!
Adja Isten! Te del o Del!
Áldásom kísérjen!
Szeretettel:
Barna Rozi

És Emma eleget tett kérésemnek: jelentkezett. Íme a levele, amelynél a kártyavető szebb köszönetet nem kaphat:

"Kedves Rozi!
Napok óta a fejemben jársz, hogy írni szeretnék Neked. Kérted, hogy jelentkezzem változás esetén.
Fogalmam sincs, hogy mi történik. :)) Amikor azt írtad jó egy hónapja, hogy nyissak ajtót, sokáig gondolkodtam, hogy hogyan is tegyem. Aztán július végén regisztráltam magam egy internetes társkeresőre. 2 nappal később a sok levél közül, valahogy egy nagyon kitűnt. 8 nap levelezés után nyaralni mentem, de várt rám. 1 hete találkoztunk és fura dolgok történnek velem azóta. Nincsenek kérdéseim, olyan természetes minden, még sosem tapasztaltam meg, hogy egy férfi ennyire biztos legyen a dolgában és ki is mondja. Rám, illetve majd ránk akar vigyázni.
Jó párszor elolvastam a leveled. Szó szerint minden olyan hirtelen történt. Leginkább csak megilletődve mosolygok, mert még sosem történt az életemben ilyen elsodró érzés. Valószínűleg úgy szocializálódtam, hogy a szerelmi kapcsolatok szükségszerűen akadozóak, bizonytalanok és kiszámíthatatlanok, ezért sem mertem elhinni leveled után, hogy képes vagyok ilyen dolgot beengedni az életembe. Most viszont csillogó szemmel azt mondom Neked, hogy szívem minden szeretetével bízom benne, hogy ő az, akit a kártyáid mutattak és én is ugyanolyan széppé tehetem az életét, ahogy ő az enyémet.
És tudod még mi lepett meg? Talán a kisgyerek kérdés volt a leghihetetlenebb... mármint, hogy időben ennyire benne legyen a kártyákban. 1 hét után annyit mondott, hogy egy olyan csodaszép nőt keresett egész életében, mint amilyennek engem lát/érzékel kívül és belül, és egy percig sem akar lehetséges védekezésről beszélgetni, gondolkodni, azt akarja, hogy az égiekre bízzuk ezt a döntést, mert ő már tudja, hogy nem akar tovább keresni. Jól feladta a leckét nekem:))
Kívánok Neked egy napsütéses szép délutánt és köszönöm az áldásodat, megérkezett!
szia, Emma"


Cigánykártya.hu jósnői


Cigánykártya.hu jósnői
Kártyavetés, jóslás, sorselemzés

Mottónk:
A sorsodat előre megismerni: kíváncsiság,
a megismert sorsodon változtatni: bátorság.
Ha kíváncsiskodsz, bátor is legyél!!!


Elérhetőségünk:
Honlap: http://www.ciganykartya.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja