SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A cigánykártya új felfedezettje: GABI

Cigánykártya.hu jósnői [cikkei] - 2007-11-03
Új jóstehetség bukkant fel a kártyavető-sorselemző tanfolyamon!
A cigánykártya új felfedezettje: GABI

A www.ciganykartya.hu oldal munkatársai által indított Internetes kártyavető-sorselemző tanfolyamon egy olyan kiemelkedő jóstehetséggel megáldott asszony bukkant fel, aki ráadásul kiváló ember és nagyszerű anya is. A hölgy neve Gabi, és olyan mély tudásról adott tanúbizonyságot már a képzés első néhány hetében, amely mind a négy alapító jósnőt elkápráztatta (még Reginát, a cigánykártya királynőt is!!).

Gabi – annak ellenére, hogy csak rövid ideje foglalkozik a cigánykártyával, és jelenleg a képzése első harmadában jár – máris négy saját kártyavetési móddal gazdagította a www.ciganykartya.hu oldal kínálatát.

A 14 lapos Kincsesláda kivetés (http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kv_kincseslada.html) a CsaládiNeten Mirabella által is használt Háromlapos kivetésre épül, azt mélyíti el. Bármilyen jellegű egyszerű kérdésre olyan bőséges választ ad, ami biztosan kielégíti a kérdező kíváncsiságát. Elsősorban azokban az esetekben ajánlott, amikor valaki konkrét kérdést tesz fel a kártyának. A kivetés felső sorában egy egyszerű, világos választ találhat meg, ha azonban a Kincsesláda mélyére tekint, azt is megérti mi van a válasz mögött, mi húzódik meg a dolgok mélyén.

A kilenc kártyás Mérföldkő kivetés olyankor ajánlott, amikor valakinek komoly döntést kell hoznia (például munkahellyel, ingatlannak vagy vállalkozással kapcsolatosan). Ez a kártyavetési mód megmutatja (http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kv_merfoldko.html), mit válthat ki a kérdező a környezetedből a döntésével, mi lenne számára a helyes út, és mi a várható a végeredmény.


A tizenöt lapos Négyszer három kapcsolati kivetés  bármilyen kapcsolatra alkalmazható, legyen az látszólag akár pozitív, akár negatív, akár hosszú múltú, akár frissen kialakult viszony. A lapok itt megmutatják (http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kv_negyszerharom.html), mit gondol a kérdezőről és a kettőjük kapcsolatáról a másik fél, kiderül milyen érzelmek vannak a szívében, láthatóvá válik mi a helyzet a kapcsolattal a jelenben és mi várható a jövőre nézve. Ez a kártyavetési mód szerelemről, rokoni viszonyról, barátságról, munkatársi kapcsolatról, üzleti partnerségről vagy felületes ismeretségről egyaránt árnyalt képet ad.


A 13 kártyából álló Végső válasz kivetést (http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/kv_vegsovalasz.html) csak bátor kérdezőknek ajánljuk!!! Olyan esetekben nagyszerű, amikor konkrétan egy gond megoldására, vagy egy probléma kiváltó okára vagyunk kíváncsiak. A kivetés lapjai megmutatják, mi történt eddig a kérdéssel kapcsolatban, mi zajlik jelenleg, jelzi mi motiválhatja a cselekvéseket, mi várható a jövőben. Legnagyobb értéke azonban az, hogy megadja a Végső Választ is arra a kérdésre, amit van bátorságunk ezzel a kivetéssel vizsgálni.

A Gabi által megalkotott kivetési módokat a www.ciganykartya.hu oldal jósnői mindannyian kipróbálták, és munkájuk során nemcsak hasznosnak találták, de kifejezetten meg is szerették őket.

Bármely olyan érdeklődőnek szívből ajánljuk ezeket a kártyavetési módokat, akit érdekel a sorsvetés, van mersze kipróbálni a cigánykártyát, és tehetséget érez magában a lapok olvasásához.

Gabinak, a leendő munkatársnőnek pedig ezúton is szeretettel gratulálnak a www.ciganykartya.hu oldal jósnői:

Regina, Klári, Irén és Mirabella

Cigánykártya.hu jósnői


Cigánykártya.hu jósnői
Kártyavetés, jóslás, sorselemzés

Mottónk:
A sorsodat előre megismerni: kíváncsiság,
a megismert sorsodon változtatni: bátorság.
Ha kíváncsiskodsz, bátor is legyél!!!


Elérhetőségünk:
Honlap: http://www.ciganykartya.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
A szerkesztő ajánlja